TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
Webinaari: Miten johdan etäkokousta osallistavasti, tehokkaasti ja nautinnollisesti 10.3.

Tule suositun webinaarimme paranneltuun uusintaversioon kuulemaan, miten voit tehdä etä- ja hybridikokouksista nautinnollisia ja tehokkaita. Tässä webinaarissa ei pelkästään kerrota, miten etäkokouksista tehdään parempia, vaan se myös näytetään samalla kaikille osallistujille. Äänessä on etäkyborgi, vaikutusvoimannostaja ja johtamisaktivisti Toni Hinkka.

Tervetuloa maksuttomaan webinaariimme kuulemaan, miten voit tehdä etä- ja hybridikokouksista erityisen nautinnollisia ja tehokkaita. Webinaari toteutetaan Teamsilla, mutta opit toimivat muissakin sovelluksissa. Webinaari tarjoaa käytännön neuvoja ilmaisbudjetilla toimivista muutaman satasen panostajiin.

Webinaari liittyy myöhemmin keväällä toteutettavaan Tehokkaat ja nautinnolliset etäkokoukset -koulutukseen.

LUE LISÄÄ JA ILMOITTAUDU


Mitä meillä oli ennen kännyköitä, maailmanluokan tietoturvaosaamista ja vihaisia lintuja? Joukko mahdottoman haastajia ja TIVIA, joka on jo 70 vuotta yhdistänyt alan visionäärit ja auttanut tekemään utopiasta arkea. TIVIA viettää juhlavuottaan tiukasti työn merkeissä – yhdistäen, kouluttaen, tutkien, tiedottaen, suuntaa näyttäen ja Suomen digitaalista kilpailukykyä kehittäen. Siis pidä kiinni. Vauhti kun ei ole hiljenemään päin.

2023 on TIVIAn 70-vuotisjuhlavuosi

#TIVIA70

Jaa tämä kirjoitus
Arkistoi