TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
Webinaari: Ketterä vaatimusmäärittely 14.5.2020
Tervetuloa mukaan TIVIAn järjestämään Ketterä vaatimusmäärittely -webinaariin torstaina 14.5.2020 klo 13.00 alkaen. Vaatimusmäärittely on muuttunut hyvinkin paljon ketterän kehittämisen mukana. Tärkeää on asiakkaan, käyttäjän ja liiketoiminnan tarpeiden muutoksen jatkuva huomioiminen ja vuoropuhelu. Tässä webinaarissa esitellään lyhyesti mitä ketterä vaatimusmäärittely pitää sisällään ja mitä menetelmiä siinä voidaan hyödyntää ja ketkä siihen osallistuvat ja miten. Ketterä vaatimusmäärittely -webinaarissa esitellään mm. seuraavia aiheita:
  • roolit ja vastuut ketterässä vaatimusmäärittelyssä
  • työkalupakki vaatimusten löytämiseen
  • ketterän kehittämisen vaatimustyypit
  • työkalupakki vaatimusten analysoimiseen
Tämä webinaari on lyhyt esittely koulutuksesta Ketterä vaatimusmäärittely, joka järjestetään verkkokoulutuksena 3.–4.6.2020. Webinaarin asiantuntijana toimii konsultti Tero Ohvo. Ohvo on Paronin Konsultointi Oy:n perustaja. Hänellä on yli 25 vuoden kokemus vaatimusmäärittelystä ja määrittelystä sekä niiden kouluttamisesta, mentoroinnista ja auditoinneista. Terolla on kokemusta myös sovelluskehitysmenetelmän – erityisesti vaatimusmäärittely ja määrittely - kehittämisestä, tuotteistamisesta, kouluttamisesta, mentoroinneista, auditoinneista sekä myynnistä asiakkaille. Tero on Certified Scrum Product Owner - CSPO.

Ketterä vaatimusmäärittely -webinaari

  • torstai 14.5.2020
  • klo 13.00–14.00
  • webinaari on kaikille avoin ja maksuton, mutta edellyttää ilmoittautumista
Tämä webinaari on kaikille avoin. Varmista paikkasi myös TIVIA-yhteisön tulevissa tapahtumissa ja liity jäseneksi.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on suljettu. Linkki webinaariin lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse. Lisätiedot: ilmoittaudu(at)tivia.fi Ketterä vaatimusmäärittely -webinaari 14.5.2020 - ilmoittaudu tästä
kategoriassa Tapahtumat
Jaa tämä kirjoitus
Tunnisteet
Arkistoi