TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
Uhkamallinnus ja riskienhallinta 17.8.2021
Tervetuloa mukaan TIVIAn Uhkamallinnus ja riskienhallinta -webinaariin 17. elokuuta. Webinaarissa asiantuntijana toimii Leijona Securityn toimitusjohtaja Joonatan Kauppi. Webinaari on suomenkielinen, maksuton ja edellyttää ennakkoilmoittautumista. Webinaarin lopuksi yleisöllä on mahdollisuus kysymyksiin. Kyberturvallisuuden parantaminen ja puolustuksen organisointi saattavat monesti tuntua hankalalta, etenkin kun kyberhyökkäykset ovat yhä runsaslukuisempia ja vakavampia. Miten voidaan tietää mikä organisaatiota uhkaa? Entä miten voidaan priorisoida rajalliset resurssit sinne missä niitä todella tarvitaan?

Uhkamallinnus ja riskienhallinta -webinaari

  • tiistai 17.8.2021
  • klo 9.00–10.00
  • webinaari on kaikille avoin ja maksuton, mutta edellyttää ennakkoilmoittautumista
 

ILMOITTAUTUMINEN WEBINAARIIN ON SULJETTU! Webinaarin tallenne julkaistaan myöhemmin sekä osallistujien että TIVIAn jäsenten katsottavaksi. Seuraa tiedotustamme tivia.fi-sivustolla sekä sosiaalisen median kanavissamme.

Webinaarin asiantuntija

Joonatan Kauppi on tietoturvayhtiö Leijona Securityn perustaja, jolla on laaja kokemus sekä yritysten että julkishallinnon tietoturvan parantamisesta.

Aiheeseen liittyvää koulutusta

TIVIA järjestää 13.–14.9.2021 Uhkamallinnus, riskianalyysi ja jatkuvuudenhallinta -koulutuksen, jossa kouluttajana toimii webinaarin asiantuntija Joonatan Kauppi. Koulutus antaa työkaluja ja hyviä käytäntöjä siihen, miten organisaatiota kohtaavat uhat voidaan tunnistaa ja mallintaa sekä miten niiden välisiä riskejä ja vaikutuksia toiminnan jatkuvuuteen voidaan verrata. Ottamalla uhkamallinnuksen, riskianalyysin ja jatkuvuuden hallinnan osaksi tietoturvatyötä organisaatiosi pystyy tunnistamaan erilaiset uhat, ohjaamaan tietoturvaan käytettäviä resursseja tehokkaasti ja varautumaan kriiseihin paremmin.
Tue kiinnostavaa IT-sisältöä ja liity TIVIA-yhteisön jäseneksi - tivia.fi/liity
Jaa tämä kirjoitus
Arkistoi