TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
ICT-ala vetovoimaiseksi nuorille 14.9.2021
  Tuoretta tutkimustietoa ja käytännön kokemuksia koulujen ja ICT-yritysten yhteistyöstä. Tervetuloa mukaan TIVIAn ICT-ala vetovoimaiseksi nuorille -webinaariin 14. syyskuuta. Webinaarissa asiantuntijana toimii yliopisto-opettaja ja väitöstutkija Satu Kaleva Oulun yliopistosta. Webinaari on suomenkielinen, maksuton ja edellyttää ennakkoilmoittautumista. Webinaarin lopuksi yleisöllä on mahdollisuus kysymyksiin. Käynnissä oleva kasvatuspsykologian Lukiolaistutkimus on tuonut esiin uutta tietoa nuorten koulutusala- ja uravalintojen taustoista. Samaan aikaan toteutettu ICT-alan oppilaitosyhteistyö niin koulutusjohdon, opetushenkilöstön kuin oppilaidenkin suuntaan valotti nuorille tulevaisuuden alojen mahdollisuuksia ja nosti ICT-alan kiinnostavuutta merkittävästi. Mitä tehtiin ja miten toimisimme jatkossa?

ICT-ala vetovoimaiseksi nuorille -webinaari

  • tiistai 14.9.2021
  • klo 9.00–10.00
  • webinaari on kaikille avoin ja maksuton, mutta edellyttää ennakkoilmoittautumista

Ilmoittautuminen on suljettu. Webinaarin tallenne julkaistaan myöhemmin - seuraa TIVIAn tiedotusta!

Satu KalevaWebinaarin asiantuntija

Satu Kaleva, Oulun yliopisto, KTK Väitöstutkija, Psykologian ja kasvatuspsykologian tutkimuskeskus Yliopisto-opettaja, Oppimisen ja koulutusteknologian tutkimusyksikkö (LET)  
Tutkimusjulkaisu syistä, miksi nuoret valitsevat STEM*-aineita ja -aloja: Kaleva, S., Pursiainen, J., Hakola, M., Rusanen, J., & Muukkonen, H. (2019). Students’ reasons for STEM choices and the relationship of mathematics choice to university admission. International Journal of STEM Education, 6(1), 1-12. https://link.springer.com/article/10.1186/s40594-019-0196-x Raportti parhaista koulujen ICT-yritysyhteistyön käytänteistä: Ulvinen, V.-M., Vaara, H., & Kaleva, S. (2021). Report on the best STE(A)M practices in Finland and in Oulu region. University of Oulu Study Materials Series E18. Oulu, Finland: University of Oulu. JULTIKA University of Oulu repository. http://jultika.oulu.fi/Record/isbn978-952-62-2992-8. *STEM=Science, Technology, Engineering, Mathematics. Konsultointipalvelua yrityksille Edubilta: https://www.edubi.fi  
Tue kiinnostavaa IT-sisältöä ja liity TIVIA-yhteisön jäseneksi - tivia.fi/liity
kategoriassa Tapahtumat
Jaa tämä kirjoitus
Tunnisteet
Arkistoi