TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
Green ICT -ekosysteemi: Korkeakoulujen ja yritysten TKI-yhteistyö 20.10.2022

Green ICT -aiheinen tutkimus on nousussa monilla eri tieteenaloilla. Green ICT -ekosysteemin tapaamisessa torstaina 20.10.2022 keskitymme tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan yhteistyön rakentamiseen akateemisten toimijoiden ja yrityskentän välille.

Tilaisuuden keynote-puheesta vastaa Suomen Akatemian johtava tiedeasiantuntija Juha Latikka. Tässä esityksessä perehdymme kestävän ICT:n perustutkimuksen ja soveltavan tutkimuksen nykytilaan ja tulevaisuuden linjoihin. Suomen Akatemia jakaa myös tietoa eri TKI-hankkeiden rahoitusmahdollisuuksista.

Tapahtuman toinen osa koostuu työpajoista, jotka on teemoitettu eri vihreän teknologian tutkimusaiheiden ympärille. Tule mukaan ideoimaan tulevia hankkeita ja luomaan kontakteja saman aihepiirin ympärillä työskentelevien organisaatioiden kanssa.

Tilaisuus on ensisijaisesti suunnattu ICT-tuotteiden ja -palveluiden tuottajille ja tutkimustyötä tekeville, mutta myös ICT-hankintoja tekevät ammattilaiset ovat tervetulleita. Työpajoissa on mahdollisuus etsiä kumppaneita innovatiivisiin hankintoihin ja hankintatoimen kestävyyttä edistävään tutkimukseen.

Lue lisää ja ilmoittaudu

Hanketietoa

TIEKE, TIVIA ja LUT-yliopisto luotsaavat vuosina 2021–2023 Green ICT -hanketta, jossa edistämme vähähiilisempää digipalvelutuotantoa ja yritysten ja julkisen sektorin ilmastoviisasta hankintaosaamista Uudenmaan alueella.

Green ICT -ekosysteemillä kestävyyttä ja kilpailukykyä Uudenmaan yrityksille -hanketta rahoitetaan Uudenmaan liiton koordinoimasta REACT-EU-rahastosta, Euroopan aluekehitysrahastosta. Rahoitus on myönnetty osana Euroopan unionin COVID-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.

Hankkeen yhteyshenkilö: Antti Sipilä, antti.sipila[at]tieke.fi


kategoriassa Tapahtumat
Jaa tämä kirjoitus
Tunnisteet
Arkistoi