Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset TIVIA ry | Finnish Information Processing Association

                                   

Green ICT -ekosysteemi: Korkeakoulujen ja yritysten TKI-yhteistyö

Ilmoittautuminen

Green ICT -aiheinen tutkimus on nousussa monilla eri tieteenaloilla. Toisessa Green ICT -ekosysteemin tapaamisessa keskitymme tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan yhteistyön rakentamiseen akateemisten toimijoiden ja yrityskentän välille.

Tilaisuuden keynote-puheesta vastaa Suomen Akatemia. Tässä esityksessä perehdymme kestävän ICT:n perustutkimuksen ja soveltavan tutkimuksen nykytilaan ja tulevaisuuden linjoihin. Suomen Akatemia jakaa myös tietoa eri TKI-hankkeiden rahoitusmahdollisuuksista.

Tapahtuman toinen osa koostuu työpajoista, jotka on teemoitettu eri vihreän teknologian tutkimusaiheiden ympärille. Tule mukaan ideoimaan tulevia hankkeita ja luomaan kontakteja saman aihepiirin ympärillä työskentelevien organisaatioiden kanssa.

Tilaisuus on ensisijaisesti suunnattu ICT-tuotteiden ja -palveluiden tuottajille ja tutkimustyötä tekeville, mutta myös ICT-hankintoja tekevät ammattilaiset ovat tervetulleita. Työpajoissa on mahdollisuus etsiä kumppaneita innovatiivisiin hankintoihin ja hankintatoimen kestävyyttä edistävään tutkimukseen.


Mukana

Juha Latikka
Johtava tiedeasiantuntija
Suomen Akatemia

Jari Porras
Professori
LUT-yliopisto

Antti Sipilä
Green ICT -projektipäällikkö
TIEKE


Ilmoittautuminen

Tapahtumaan ilmoittautuminen tapahtuu TIEKEn hallinnoimalta viralliselta tapahtumasivulta, jonne pääset ilmoittaudu-painikkeen kautta. Tapahtuma toteutetaan verkossa, ja ilmoittautuneet saavat osallistumislinkin sähköpostitse.


Hanketietoa

Green ICT -ekosysteemillä kestävyyttä ja kilpailukykyä Uudenmaan yrityksille -hanketta rahoitetaan Uudenmaan liiton koordinoimasta REACT-EU-rahastosta, Euroopan aluekehitysrahastosta. Rahoitus on myönnetty osana Euroopan unionin COVID-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.

Hankkeen yhteyshenkilö: Antti Sipilä, antti.sipila[at]tieke.fiPäivämäärä ja aika
torstaina
20. lokakuuta 2022
9.00 12.00 Europe/Helsinki
Sijainti

Verkossa

Järjestäjä

Green ICT -hanke

--Green ICT -hanke--
JAA

Selvitä, mitä ihmiset näkevät ja sanovat tästä tapahtumasta, ja liity keskusteluun.