TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
Tietosuoja- ja tietoturvariskien vaatimukset ja hallinnointi 23.5.2023

TIVIA järjestää Tietosuoja- ja tietoturvariskien vaatimukset ja hallinnointi -koulutuksen vastatakseen lainsäädännön tarkentumisen ja sopimuskäytännön myötä tulleisiin muutoksiin. Koulutus toteutetaan verkossa kolmen tunnin tiiviinä pakettina tiistaina 23. toukokuuta. Koulutus alkaa klo 9.00 ja päättyy klo 12.00. Koulutuksessa on toteutumistakuu.

Tässä ajankohtaiskatsauksessa luodataan läpi ajankohtaisia trendejä niin teknisestä kuin juridisestakin näkökulmasta. Koulutuksen teemoja ovat mm. datan hallinnointi ja sopiminen, tietojen luovutukset, muuttuneet sopimuskäytännöt ja henkilötietoihin kohdistuvat kyberuhat. Kouluttajina toimivat asianajotoimisto Trust oy:n osakas Jan Lindberg ja lakimies Lauri Nieminen sekä tietoturvayhtiö Second Nature Security oy:n teknologiajohtaja Juho Ranta.

Henkilöjäsenet ja kumppanien sekä yhteisöjäsenten henkilökunta pääsevät osallistumaan koulutukseen jäsenhintaan 300 euroa + alv 24 %. Normaalihinta on 395 euroa + alv 24 %.

Lue lisää ja ilmoittaudu


Mitä meillä oli ennen kännyköitä, maailmanluokan tietoturvaosaamista ja vihaisia lintuja? Joukko mahdottoman haastajia ja TIVIA, joka on jo 70 vuotta yhdistänyt alan visionäärit ja auttanut tekemään utopiasta arkea. TIVIA viettää juhlavuottaan tiukasti työn merkeissä – yhdistäen, kouluttaen, tutkien, tiedottaen, suuntaa näyttäen ja Suomen digitaalista kilpailukykyä kehittäen. Siis pidä kiinni. Vauhti kun ei ole hiljenemään päin.

2023 on TIVIAn 70-vuotisjuhlavuosi
#TIVIA70
Jaa tämä kirjoitus
Tunnisteet
Arkistoi