TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
Ota tietoturvan perusteet haltuun syksyn koulutuksissamme

Kaikki yritykset ovat tänä päivänä myös IT-yrityksiä. Jokaisessa yrityksessä on käytössä erilaisia sähköisiä palveluita ja ne muodostavat merkittävän osan yritysten liiketoiminnan perusteista. Tietoturvan merkitys on kasvanut kuluneen vuoden aikana ja kasvaa jatkossa entisestään.

TIVIAn tulevissa tietoturvakoulutuksissa perehdytään yrityksen tietoturvan ja nykyisen hyperverkottuneen sähköisen ja fyysisen maailman ilmiöihin. Ensin sukelletaan tietoturvan syövereihin. Valmistaudutaan ja selviydytään kyberkriiseistä. Selvitetään, miten voit olla organisaatiosi tietoturvan avainpelaaja. Tutkitaan, mitä on fyysinen tietoturva, ja opetellaan tunnistamaan verkkorikollisten tunnustelut.

 
 

Koulutukset sopivat yrittäjille, yrityksen päättäjille, hallintoammattilaisille, sijoittajille ja henkilöille, jotka ovat kiinnostuneet yrityksien tietoturvasta.

Kouluttajana toimii valkohattu- eli hyvishakkeri ja Plain E Oy:n perustaja Jarkko Laine. Missiona Jarkolla on parantaa meidän kaikkien tietoturvaa tässä hyperverkottuneessa maailmassa.

Koulutukset toteutetaan loka-marraskuussa kolmetuntisina (klo 9–12) verkkokoulutuksina torstaisin.

Yhden koulutuksen hinta on henkilöjäsenille sekä kumppanien ja yhteisöjäsenten henkilökunnalle 245 euroa + alv 24 %. Koulutusten normaalihinta on 295 euroa + alv 24 %.

Tutustu tarjolla oleviin koulutuksiin alta ja ilmoittaudu mukaan!

12.10.2023
Miten voit vaikuttaa yrityksesi tietoturvaan?

Koulutuksessa perehdytään mm. siihen, miten yrityksen pitää suhtautua omaan tallennettuun tietoon ja miten voi pienentää oman yrityksen hyökkäyspinta-alaa.

Lue lisää

2.11.2023
Uusimmat trendit nettirikollisten maailmassa

Koulutuksessa perehdytään mm. avointen lähteiden tiedusteluun ja rikollisten käyttämiin SaaS-, PaaS- ja RaaS-palveluihin.

Lue lisää

16.11.2023
Fyysinen tietoturvahygienia ja turvallisuus

Koulutuksessa perehdytään mm. fyysisen laitteen saastumiseen sekä tietoturvalliseen matkustamiseen.

Lue lisää

30.11.2023
Miten toimitaan kyberkriisitilanteessa?

Koulutuksessa perehdytään mm. kriisin tunnistamiseen, kriisin aikaiseen viestintään ja vastatoimien aloittamiseen.

Lue lisää


TIVIAn koulutukset


TIVIAn jäsenenä päivität osaamistasi etuhintaan! Henkilöjäsenet sekä yhteisöjäsenten ja kumppanien henkilökunta saavat jäsenalennuksen kaikista koulutuksistamme.

Tarpeen tullen saat organisaatiollesi oman, räätälöidyn koulutuspaketin.
Kysy lisää: ilmoittaudu(at)tivia.fi.

Katso kaikki TIVIAn koulutukset


Mitä meillä oli ennen kännyköitä, maailmanluokan tietoturvaosaamista ja vihaisia lintuja? Joukko mahdottoman haastajia ja TIVIA, joka on jo 70 vuotta yhdistänyt alan visionäärit ja auttanut tekemään utopiasta arkea. TIVIA viettää juhlavuottaan tiukasti työn merkeissä – yhdistäen, kouluttaen, tutkien, tiedottaen, suuntaa näyttäen ja Suomen digitaalista kilpailukykyä kehittäen. Siis pidä kiinni. Vauhti kun ei ole hiljenemään päin.

2023 on TIVIAn 70-vuotisjuhlavuosi

#TIVIA70


Jaa tämä kirjoitus
Arkistoi