TIVIA-yhteisön jäsenenä voitat aina

Kokoamme yhteen alan opiskelijat ja ammattilaiset. Tehtävämme on huolehtia nykyisten ammattilaisten taidoista ja siitä, että Suomessa on tulevaisuudessakin rautaisia tietotekniikan ammattilaisia.

Tutustu TIVIAn toimintaan, jäsenetuihin ja liity nyt!

TIVIAn jäsenmaksut vuonna 2019

Jäsenmaksuun sisältyy jäsenyys valitsemassasi TIVIAn jäsenyhdistyksessä. Jäsenmaksu määräytyy liittymisajankohdan mukaan. Kokonaisen vuoden jäsenmaksut ovat vuonna 2019 seuraavat:

 • Opiskelijajäsen 20 € /vuosi
 • Nuori opiskelijajäsen 0 € /vuosi
 • Nuorisojäsen 0 € /vuosi

Voit lisätä jäsenyyteesi haluamasi TIVIA-edun. Jäsenmaksuusi lisätään silloin seuraava maksu:

 • TIVIA-etu: Tivi printti ja digi 44 €
 • TIVIA-etu: Tivi printtinä ja diginä sekä Mikrobitti diginä 54 €
 • TIVIA-etu : Mikrobitti printtinä ja diginä sekä Tivi diginä 54 €
 • TIVIA-etu: Tivi ja Mikrobitti diginä ja printtinä 70 €

 

Opiskelijajäsenyyden ehtona vuonna 2019 on, että opiskelijakortin kopio (esim. valokuvana) on toimitettu TIVIAlle osoitteeseen jasenasiat(at)tivia.fi. Ikärajaa ei ole.

Nuoren opiskelijajäsenyyden ehtona vuonna 2019 on, että on syntynyt vuonna 1996 tai myöhemmin ja opiskelijakortin kopio (esim. valokuvana) on toimitettu TIVIAlle osoitteeseen jasenasiat(at)tivia.fi.

Nuorisojäsenyyden ehtona vuonna 2019 on, että on syntynyt vuonna 2000 tai myöhemmin. Ikä on pyydettäessä todistettava esim. henkilökortin kopiolla, joka toimitetaan (esim. valokuvana) TIVIAlle osoitteeseen jasenasiat(at)tivia.fi.

Liity nyt

 

”TIVIA-yhteisön jäsenyydessä on hienointa se, että saa kuulua suureen IT-alan ammattilaisten yhteisöön. Yhteisöllisyys on omasta mielestäni kaikessa järjestötoiminnassa paras asia”, miettii TIVIAn toiminnassa aktiivisesti mukana oleva Jarkko Orava.

Opiskelijajäsenyys kannattaa

”Opiskelijan kannattaa olla jäsen jo hyvien jäsenetujen takia, mutta eniten TIVIAn toiminnasta saa irti osallistumalla koulutuksiin ja tilaisuuksiin”, Katariina Laakkonen, Houston Inc.

”Tapahtumissa verkostoituu muiden ammattilaisten kanssa ja tutustuu kiinnostaviin yrityksiin. Näistä kontakteista on hyötyä esimerkiksi työpaikan haussa valmistumisen jälkeen. Liiton jäsenenä saa myös paljon hyödyllistä tietoa, ja esimerkiksi palkkatutkimus (IT-ura-tutkimus) auttaa hahmottamaan oman osaamisensa arvon.”

Tarjoamme opiskelijalle:

Mahdollisuuden verkostoitua

Tarjoamme puitteet – ole aktiivinen!
Luo suhteita alan ammattilaisiin
Käy tapahtumissa
Keskustele sosiaalisessa mediassa (LinkedIn, Facebook, Twitter)

Ajankohtaisia seminaareja ja koulutuksia – pidä tietosi ajantasalla!

FiSTB tarjoaa opiskelijoille ISTQB-perustason kokeen puoleen hintaan: 75 € + alv! Koe kannattaa suorittaa esim. omalla koululla suoritetun ohjelmistotestauskurssin jälkeen. Syllabuksen eli sertifikaattisisällön lukeminen on toinen edellytys kokeen läpäisemiseksi. http://www.fistb.fi/fi/etusivu

Vapaa-ajan toimintaa

Raskas työ vaatii raskaat huvit, niin myös opiskelu

 • Risteilyjä
 • Kyykkää
 • Melontaa
 • Ja paljon muuta

Yksityisyyttä ja tietoturvaa

TIVIA-yhteisön jäsenet saavat jopa yli 30 % alennuksen Freedome-sovelluksen käyttöoikeudesta. F-Secure tarjoaa jopa 40 % alennuksen F-Secure SAFE -tietoturvaohjelmiston käyttöoikeudesta.

Vakuutuksia

Edulliset vakuutukset Ifiltä ja Fennia Vahinkovakuutukselta.

Tutkimustietoa

Palkkatutkimus

IT-barometri

Lehtietuja

Jäsenetulehdet

 • 50 % jäsenalennus Fokus Median lehdistä (mm. Pelit, Auto Bild Suomi ja GTi-Magazine).
 • 30 % jäsenalennus Talentumin lehdistä (Arvoasunto, Arvopaperi, CIO, Fakta, Markkinointi&Mainonta, Mediuutiset, Metallitekniikka, Talouselämä).
 • Sanoma Magazinen lehtiä jopa –40 %. Tilaa niin monta lehteä kuin haluat itsellesi ja/tai vaikkapa lahjaksi, valikoitavana mm. Aku Ankka, Gloria ja Tiede.