2023 on TIVIAn 70-vuotisjuhlavuosi – lue lisää ja tutustu juhlavuoden esitteeseemme!

TIVIA ry | Finnish Information Processing Association

TIVIA-verkostokortti

TIVIA-verkostokorttiTIVIA-verkostokortti on kaikkien TIVIAn jäsenmaksun maksaneiden henkilöjäsenten jäsenetu. Verkostokortti mahdollistaa paremman osaamisen kehittämisen ja paremmat verkostoitumismahdollisuudet, sillä se oikeuttaa osallistumaan oman yhdistyksen tapahtumien lisäksi TIVIAn ja kaikkien TIVIAn jäsenyhdistysten koulutuksiin ja tapahtumiin.

Verkostokortti ei kuitenkaan oikeuta osallistumaan vain jäsenyhdistysten jäsenille tarkoitettuihin tapahtumiin, kuten jäsenyhdistysten kokouksiin, juhliin tai muihin sisäisiin tapahtumiin. Näihin osallistuaksesi sinun tulee liittyä kyseisen yhdistyksen jäseneksi. Jos olet jo jonkin toisen TIVIAn jäsenyhdistyksen jäsen, voit hankkia lisäjäsenyyden toiseen yhdistykseen.

Miten TIVIA-verkostokortti toimii?

Kaikki verkostokorttitapahtumat löytyvät TIVIAn verkkosivuilta tivia.fi/tapahtumat, jonka kautta niihin myös ilmoittaudutaan. Tapahtumista ja koulutuksista saatetaan periä erillinen osallistumismaksu.

TIVIA-verkostokortti TIVIA-kumppaneille

TIVIA-kumppanit voivat ostaa verkostokortteja työntekijöilleen henkilöstöetuna. TIVIA-kumppaneiden työntekijöilleen ostamat verkostokortit avaavat heille koko TIVIA-yhteisön tapahtuma- ja koulutustarjonnan, jota he eivät muuten voisi hyödyntää.