Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset TIVIA ry | Finnish Information Processing Association

Jäsentietojen ylläpito

TIVIAn jäsenyhdistysten jäsentiedot säilytetään yhteisessä jäsenrekisterissä. Tietojen säilytyksen ja käsittelyn periaatteet on kuvattu tietosuojaselosteessa.

Jäsentietojen muuttaminen

Jokaisella TIVIA-yhteisön jäsenellä on käyttäjätunnus ja henkilökohtainen salasana, joiden avulla kirjaudutaan verkkosivustolle ja ylläpidetään jäsentietoja. Jokainen jäsen voi muokata tietojaan seuraavasti:

  • muuttaa yhteys- ja henkilötietojansa

  • muuttaa jäsenetulehtien tilauksia

  • liittyä jäseneksi TIVIA-yhteisön yhdistyksiin (lisäjäsenyys)

  • vaihtaa salasanan

Siirry jäsentietojen ylläpitoon (edellyttää kirjautumista).

Näet rekisteriimme tallennetut tietosi ja voit tehdä haluamasi muutokset ja lisäykset. Kun painat Muokkaa-linkkiä web-lomakkeen oikeassa yläkulmassa, voit muokata tietoja ja Tallenna-painikkeesta lähettää tiedot eteenpäin. Jäsentietojen muutokset siirtyvät jäsenrekisteriin manuaalisen käsittelyn jälkeen, joten tehdyt muutokset ja korjaukset ovat nähtävissä rekisterissä vasta tämän jälkeen.

Yhteisöjäsenen (yrityksen) tietoihin muutokset ilmoitetaan sähköpostitse osoitteella jasenasiat(at)tivia.fi. Lue lisää yhteisöjäsenten toimintaohjeista.

Ongelmatilanteissa ota yhteys jäsenpalveluun sähköpostitse jasenasiat(at)tivia.fi. Huomioithan alkuvuoden ruuhka-ajankohdan, jolloin vastauksen saaminen saattaa kestää normaalia kauemmin. Kaikkiin sähköposteihin vastataan kuitenkin mahdollisimman pian.

Maksajatietojen muutokset

Jos työnantajasi maksaa jäsenmaksusi, ilmoita tieto maksajatiedon muutoksesta sekä työnantajasi laskutusosoite sähköpostilla osoitteeseen: jasenasiat(at)tivia.fi.

Salasana

Mikäli olet unohtanut salasanasi, anna kirjautumisikkunassa ”Kirjautuminen TIVIA-yhteisön sovelluksiin” käyttäjätunnuksesi ja järjestelmään tallentamasi sähköpostiosoite ja paina Lähetä salasana -painiketta. Järjestelmä lähettää uuden salasanasi rekisterissä olevaan sähköpostiosoitteeseen. Jos antamasi käyttäjätunnus tai sähköpostiosoite eivät täsmää rekisterin tietojen kanssa, saat siitä ilmoituksen. Lähetä salasanapyyntösi tämän jälkeen sähköpostilla osoitteeseen jasenasiat(at)tivia.fi

Osoitteenmuutokset

Uusi osoitetietosi välitetään jäsenetuna tuleviin lehtiin sekä yhdistykselle. Uusi osoite jäsenetulehtiin tulee, osoiteajon ajankohdasta riippuen, voimaan noin kahden viikon kuluessa. Ulkomaille postituksesta veloitamme erillisen postituslisän, joka vaihtelee maasta ja lehdistä riippuen.

Lisäjäsenyys

Jos haluat valita oman jäsenyhdistyksen lisäksi jäsenyyden myös jossain toisessa yhdistyksessä, voit tehdä muutoksen rekisteriimme web-muutoslomakkeen kautta. Lisäjäsenyyden toisessa yhdistyksessä voit lisätä mihin tahansa jäsenyystyyppiin.

Jäsenyydestä luopuminen

Jäsenyytesi jatkuu toistaiseksi voimassa olevana. Voit irtisanoa jäsenyyden ilmoittamalla siitä kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen: jasenasiat(at)tivia.fi. Muistathan mainita jäsennumerosi viestissä. Puhelimitse jäsenyyttä ei voi irtisanoa, eikä jäsenlaskun maksamatta jättäminen lopeta jäsenyyttä. Emme palauta maksettuja jäsenmaksuja.