TIVIA ry | Finnish Information Processing Association

Voiko luovuutta mitata?

Rekisteröitymiset ovat suljettu

Kyllä – luovuutta voi mitata ja sitä voi myös kehittää!

Webinaarissa pohdimme, miten tärkeää luovuus on työelämän taitona, mistä oma luovuutesi koostuu ja miten voit kehittää sitä edelleen omassa työn arjessasi. Sukellamme myös uunituoreisiin tutkimustuloksiin suomalaisen luovuuden tilasta.

Käsittelemme aihetta luovuuden viiden osa-alueen kautta:

  1. Identiteetti

  2. Uteliaisuus

  3. Draivi

  4. Oivaltavuus

  5. Itsevarmuus

Testaa oma luovuutesi 

Miten nämä edellä mainitut osa-alueet näkyvät omassa suorituskyvyssäsi? Saat kattavan analyysin vastaamalla kyselyyn osoitteessa luovuusindeksi.fi. Kysely kannattaa tehdä ennakkoon, jotta pääset syvemmälle tulosten tulkinnassa webinaarin aikana!

Suomalaisen luovuuden voimavarat ja kompastuskivet 

Luovuus on kykyä ratkaista ongelmia ja keksiä parempia tapoja toimia – osa jokaisen organisaation kilpailukykyä ja keino tehostaa yksilöiden ja tiimien toimintaa. Joten miksi luovuuden kehittäminen ja hyödyntäminen ei ole lyönyt läpi suomalaisessa liike-elämässä?

Esittelemme Luova työelämä 2030 -hankkeen uunituoreet tutkimustulokset suomalaisten luovuudesta. Mistä se koostuu, mitä vahvuuksia ja heikkouksia meillä on? Mitä eroja on toimialojen välillä, mikä meitä yhdistää?

Miksi osallistua? 

Tarjoamme sinulle paitsi uusia näkökulmia luovuuteen, myös konkreettisia työkaluja ja innostusta sen jatkuvaan kehittämiseen.

Asiantuntijat 

Susanna Rahkamo & Pauliina Valpas, Yellow Method

Pauliina ja Susanna ovat luovuuden tutkimus- ja kehitystalo Yellow Methodin perustajia. Pauliina on tehnyt uraa niin luovalla alalla kuin hyvinvoinnin ja huippuvalmennuksen parissa sekä tutkinut yksilötason luovuutta. Susanna on työskennellyt 20 vuotta johtamisen konsulttina ja tutkinut väitöskirjassaan luovuuden merkitystä menestykselle.

Aika 

Torstai 8.9.2022 klo 10.0011.00

Paikka 

Webinaari – voit osallistua etänä tietokoneeltasi tai mobiilisti. Käytämme ZOOM-alustaa.

Hinta

Webinaari on kaikille avoin ja maksuton, tervetuloa!

Päivämäärä ja aika
torstaina
8. syyskuuta 2022
10.00 11.00 Europe/Helsinki
Sijainti

Verkossa

Järjestäjä

Luova työelämä 2030 -hanke

--Luova työelämä 2030 -hanke--
JAA

Selvitä, mitä ihmiset näkevät ja sanovat tästä tapahtumasta, ja liity keskusteluun.