TIVIA ry | Finnish Information Processing Association

Vastuullisemmat ja taloudellisemmat laiteratkaisut

Rekisteröitymiset ovat suljettu

Tervetuloa mukaan tähän maksuttomaan webinaariin kuulemaan vastuullisempien ja taloudellisempien laiteratkaisujen tulevaisuuden toimintamalleista. Webinaarissa aiheesta kertovat TIVIA-kumppani SwanIT:n palvelujohtaja Peter Caselius ja vastuullisuusjohtaja Amanda Shonubi.

Webinaari on suomenkielinen, maksuton ja edellyttää ennakkoilmoittautumista. Webinaarin lopuksi olemme varanneet reilusti aikaa kysymyksille ja keskustelulle aiheesta.


Webinaarin sisältö

Tiesitkö, että valtaosa suomalaisyrityksistä noudattaa vielä vanhentunutta laitteiden elinkaaripalvelumallia, joka rasittaa yrityksen ja maapallon resursseja turhaan? Tässä webinaarissa SwanIT:n asiantuntijat kertovat tulevaisuuden toimintamalleista. Tule mukaamme kuulemaan ja keskustelemaan aiheesta lisää. 

SwanIT on suomalainen IT-palveluyritys, joka tuottaa laadukkaita ja vastuullisia ratkaisuja keskisuurille ja suurille yrityksille. SwanIT:n missiona on raivata tietä nykymarkkinassa tekemään asiat vastuullisemmin, määrittää uudelleen vastuullisten arvojen toteuttamisen ja luoda maailman turvallisimman ja mukavimman työympäristön. SwanIT:n palveluportfolioon kuuluvat laitteet palveluna, verkot palveluna sekä asiantuntija- ja tukipalvelut. SwanIT erikoistuu tuottamaan laitepalveluita, joissa laiteympäristön toimivuus ja käytön sujuvuus taataan modernein ratkaisuin sekä automaatiota hyödyntämällä. 


Lue lisää SwanIT:n tarinasta ja palveluista osoitteesta https://swanitgroup.com.  


Puhujat

Peter Caselius
Palvelujohtaja, Digital Workplace

Pete työskentelee Digital Workplace – liiketoimintayksikön johtajana SwanIT:llä, jossa hän vastaa päätelaitteiden kokonaisvaltaisesta palvelusta. Tällä hetkellä hän keskittyy murtamaan vanhentuneita ja tehottomia toimintatapoja markkinassa. Petellä on 15 vuoden kokemus alalta ja intohimo IT:tä kohtaan on syttynyt jo taaperona, eikä se rajoitu vain työhön nykypäivänäkään. 


Amanda Shonubi
Vastuullisuusjohtaja

Amanda vastaa SwanIT:llä vastuullisuuden kokonaisvaltaisesta toteutumisesta läpi koko organisaation toiminnan. Tällä hetkellä hänen työnsä keskittyy pitkälti markkinan ja päättäjien herättelyyn tuomalla esille parempia toimintamalleja. Kiinnostus vastuullisuuden toteuttamisesta Amandalla heräsi jo pienenä koululaisena ympäristöopin tunnilla ja on ollut intohimona siitä asti sekä työ- että henkilökohtaisessa elämässään.


Webinaari-info

  • keskiviikko 18.1.2023

  • klo 10–11

  • webinaari on kaikille avoin ja maksuton, mutta edellyttää ennakkoilmoittautumista

Webinaari toteutetaan verkossa Teams-sovelluksella. Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse. Kun osallistut tähän tapahtumaan, nimesi voi näkyä muille osallistujille. Osallistumalla tapahtumaan hyväksyt tämän kokemuksen.

SwanIT on TIVIAn valtakunnallinen kumppani.
Lue lisää kumppanuudesta.Mitä meillä oli ennen kännyköitä, maailmanluokan tietoturvaosaamista ja vihaisia lintuja? Joukko mahdottoman haastajia ja TIVIA, joka on jo 70 vuotta yhdistänyt alan visionäärit ja auttanut tekemään utopiasta arkea. TIVIA viettää juhlavuottaan tiukasti työn merkeissä – yhdistäen, kouluttaen, tutkien, tiedottaen, suuntaa näyttäen ja Suomen digitaalista kilpailukykyä kehittäen. Siis pidä kiinni. Vauhti kun ei ole hiljenemään päin.

2023 on TIVIAn 70-vuotisjuhlavuosi | #TIVIA70

Päivämäärä ja aika
keskiviikkona
18. tammikuuta 2023
10.00 11.00 Europe/Helsinki
Sijainti

Verkossa

Järjestäjä

TIVIA ry

-
tivia@tivia.fi
JAA

Selvitä, mitä ihmiset näkevät ja sanovat tästä tapahtumasta, ja liity keskusteluun.