TIVIA ry | Finnish Information Processing Association

Mikrobloggaus Mastodonissa

Rekisteröitymiset ovat suljettu
Sosiaalinen media - Facebook, Twitter, Instagram, Tiktok - alkavat ainakin otsikkotasolla olla tuttuja ja nyt uutena tulokkaana nimien joukosta löytyy Mastodon. TIVIA on liittynyt osaltaan Mastodon-verkostoon tivia.social-instanssilla ja on aika opastaa meitä kaikkia alkuun tämän mikrobloggauspalvelun osalta. 

Mastodon on hajautettua sosiaalista mediaa, jossa kukin yhteisö pääsee säätämään yhteisölle sopivia sääntöjä. Osaltamme lähdimme liikkeelle sosiaalisesta mediasta, jossa yhdistykset, yksityishenkilöt ja yritykset toimivat yhdessä kuten TIVIAssa. 

Tässä tapahtumassa käydään läpi Mastodonin perusteet, tunnuksen saaminen tivia.social-instanssille, 2-vaiheinen tunnistautuminen ja oman tunnuksen verifiointi. Nostetaan esiin jokunen TIVIA-yhteisölle relevantti seurattava tuomalla meidät kaikki uuden äärelle yhdessä. 

Tervetuloa mukaan verkkotapahtumaan! 
Mitä meillä oli ennen kännyköitä, maailmanluokan tietoturvaosaamista ja vihaisia lintuja? Joukko mahdottoman haastajia ja TIVIA, joka on jo 70 vuotta yhdistänyt alan visionäärit ja auttanut tekemään utopiasta arkea. TIVIA viettää juhlavuottaan tiukasti työn merkeissä – yhdistäen, kouluttaen, tutkien, tiedottaen, suuntaa näyttäen ja Suomen digitaalista kilpailukykyä kehittäen. Siis pidä kiinni. Vauhti kun ei ole hiljenemään päin.

2023 on TIVIAn 70-vuotisjuhlavuosi

#TIVIA70
Päivämäärä ja aika
keskiviikkona
15. helmikuuta 2023
10.00 11.00 Europe/Helsinki
Sijainti

Verkossa

Järjestäjä

TIVIA ry

-
tivia@tivia.fi
JAA

Selvitä, mitä ihmiset näkevät ja sanovat tästä tapahtumasta, ja liity keskusteluun.