TIVIA ry | Finnish Information Processing Association

Ketteryyden ABC- Näin hyödynnät ketteriä menetelmiä toimialasta riippumatta

Rekisteröitymiset ovat suljettu

Ketteryyttä tarvitaan nyt entistäkin enemmän. On aika muuttaa väärinymmärrys, että ketteryys sopii vain IT-kehitykseen. Koulutuksessa saat valmiudet ottaa ketterät menetelmät käyttöön omassa ympäristössäsi. Käymme läpi ketteryyden perusteet ja ajattelumallin. Koulutus sisältää tunnin henkilökohtaisen konsultaation jokaiselle osallistujalle.

Monessa organisaatiossa uskotaan vielä että ketterät menetelmät sopivat vain it-kehitykselle. Samoin monessa organisaatiossa lähdetään ottamaan käyttöön ketteriä menetelmiä ilman että ymmärretään taustalla olevat arvot ja periaatteet. Nyt on aika muuttaa väärinymmärrykset.

Ketterien menetelmien taustalla on tarve parantaa liiketoimintaa ja toimittaa toimiva tuote, palvelu tai projekti niin aikaisin kuin mahdollista, jatkuvasti parantaen toimintaa kehityksen aikana. Hyvin implementoituna ketterät menetelmät tuovat mukanaan paremman asiakastyytyväisyyden ja henkilöstötyytyväisyyden. Monessa it-organisaatiossa ketterät menetelmät ovat levinneet myös it-kehityksen ulkopuolelle. Organisaatiot ovat huomanneet, että ketteriä arvoja ja periaatteita voidaan soveltaa hyvin tuloksin organisaation eri toiminnoissa, ja että hyödyt kasvavat kun ketteriä menetelmiä käytetään koko arvoketjussa. Nämä hyödyt ja positiiviset tulokset voidaan myös saavuttaa ketterillä menetelmillä it-alan ulkopuolella, esimerkiksi HR:ssä, markkinoinnissa tai koko liiketoiminnan pyörittämisessä.

Tämä koulutus keskittyy ketterän toimintatavan arvoihin ja periaatteisiin. Kun ymmärrät taustalla olevat arvot ja periaatteet on myös helpompi ymmärtää miten voit soveltaa eri työkaluja omaan organisaatioosi ja sinun tilanteeseen. Valmennus koostuu teoriasta, ryhmätöistä ja peleistä, niin että saat mukaasi käytännön työkaluja päivittäiseen käyttöön. Käymme myös läpi esimerkkejä miten ketteriä menetelmiä on hyödynnetty it-kehityksen ulkopuolella.

Kohderyhmä

Koulutus sopii kaikille, jotka haluavat parantaa nykyistä tilannetta tiimissä tai organisaatiossa ja eivät ole vielä tutustuneet ketterään tekemiseen. Sisältö antaa sinulle uusia ideoita ja vinkkejä miten voit hyödyntää ketterää ajattelua heti kurssin jälkeen, oletpa tiimin jäsen tai johtavassa roolissa.

Sisältö

  • Ketteryyden arvot ja periaatteet
  • Jatkuva kehitys ja aikainen palaute - tarkoitus ja hyödyt
  • Fokusointi ja priorisointi.
  • Ketterä tiimin komponentit ja itseorganisoituva tiimi.
  • Mitä on ketterä johtaminen
  • Scrum ja Kanban menetelmät
  • Esimerkkejä miten ketterä tekeminen voi hyödyntää it:n ulkopuolella.
  • Miten lähden nykytilanteesta liikenteeseen?

Konsultointi (1 tunti)

Koulutuksen jälkeen sovimme tunnin henkilökohtaisen valmennuksen, jonka aikana keskustelemme sinun, tiimisi tai organisaation haasteista ja miten ketterä ajattelutapa voisi auttaa sinua.

Kouluttaja

Andreas Björk tai Raija Harle

Valmennus toteutetaan Google Meetillä.

Osallistumismaksu

Jäsenhinta (TIVIA-yhteisön henkilöjäsenet ja yritysjäsenten henkilökunta) 552,50  € (+ alv 24 %)
Normaalihinta 650 € (+ alv 24 %)

Jos et vielä ole TIVIA-yhteisön jäsen, liity nyt ja osallistu koulutukseen jäsenetuhintaan (jäsenmaksut 20–65 € / 12 kk)! Tutustu myös yritysjäsenyyteen!

Peruutusehto

Osallistumisen voi peruuttaa 14 vuorokautta ennen kurssin alkamista veloituksetta. Mikäli perut osallistumisesi alle 14 vuorokauden sisällä kurssin alkamisesta, veloitamme sinulta 50% kurssin hinnasta. Mikäli ilmoittautumista ei peruta ollenkaan, perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Järjestäjällä on oikeus peruuttaa kurssi, mikäli ilmoittautuneita ei tule riittävästi.


Päivämäärä ja aika
maanantaina
25. huhtikuuta 2022
9.00 15.00 Europe/Helsinki
Sijainti

Verkossa

Järjestäjä

Taskmill Oy

--Taskmill Oy--
JAA

Selvitä, mitä ihmiset näkevät ja sanovat tästä tapahtumasta, ja liity keskusteluun.