TIVIA ry | Finnish Information Processing Association

Järkevästi Kanbanilla

Rekisteröitymiset ovat suljettu

Haluatko oppia tehokkaat käytännöt tiimin, organisaation ja oman työsi hallinnan kannalta? Kiinnostaako sinua töiden ja tehtävien tekeminen läpinäkyväksi? Toyotan kehittämä Kanban on suosittuna menetelmänä käytössä esimerkiksi sovelluskehityksessä. Menetelmää voidaan kuitenkin hyödyntää kaikenlaiseen kehittämiseen ja tekemiseen pienistä harjoituksista suuriin hankkeisiin.

Tässä Toyotan alunperin kehittämässä menetelmässä optimoidaan virtausta ja keskitytään parantamaan ja oppimaan jatkuvasti. Työ tehdään näkyväksi visualisoimalla se kanban-taululle. Tällöin myös tehokkuutta voidaan optimoida ja pullonkauloja välttää mm. rajoittamalla työn alla olevien tehtävien määrää.


Koulutuksen rakenne:

  • Kanbanin historia ja periaatteet
  • Työn visualisointi Kanban-taulua hyödyntäen
  • Virtauksen ja arvovirran hallinta
  • Käynnissä olevien tehtävien rajoittaminen
  • Työn rytmitys
  • Jatkuva oppiminen ja jatkuva parantaminen

Kenelle koulutus sopii:

Kanbania kaikille -koulutus sopii nimensä mukaisesti kaikille. Koulukseemme on osallistunut yritysjohtajia, projektipäällikköjä, scrummastereita ja monia muita, jotka ovat kiinnostuneita tehokkaasta ja järkevästä työskentelystä.

Kouluttaja

Raija Harle, jonka  intohimona on viedä organisaatiot ketterän tekemisestä aidosti ketterään toimintaan. Hän valmentaa koko organisaation tiimistä johtoon ketterien menetelmien saloihin. Raija auttaa kehitysorganisaatioita takaisin raiteilleen yhdessä ihmisten itsensä kanssa.

Osallistumismaksu

Jäsenhinta (TIVIA-yhteisön henkilöjäsenet ja yritysjäsenten henkilökunta) 297,50 € (+ alv 24 %)
Normaalihinta 350 € (+ alv 24 %)

Jos et vielä ole TIVIA-yhteisön jäsen, liity nyt ja osallistu koulutukseen jäsenetuhintaan (jäsenmaksut 20–65 € / 12 kk)! Tutustu myös yritysjäsenyyteen!

Peruutusehto

Osallistumisen voi peruuttaa 14 vuorokautta ennen kurssin alkamista veloituksetta. Mikäli perut osallistumisesi alle 14 vuorokauden sisällä kurssin alkamisesta, veloitamme sinulta 50% kurssin hinnasta. Mikäli ilmoittautumista ei peruta ollenkaan, perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Järjestäjällä on oikeus peruuttaa kurssi, mikäli ilmoittautuneita ei tule riittävästi.


Päivämäärä ja aika
torstaina
2. kesäkuuta 2022
9.00 12.00 Europe/Helsinki
Sijainti

Verkossa

Järjestäjä

Taskmill Oy

--Taskmill Oy--
JAA

Selvitä, mitä ihmiset näkevät ja sanovat tästä tapahtumasta, ja liity keskusteluun.