TIVIA ry | Finnish Information Processing Association

DASA DevOps Fundamentals

Rekisteröitymiset ovat suljettu

Kurssi on suunniteltu tarjoamaan sinulle taustatiedot, jotka ovat tarpeen DevOpsin periaatteiden ja käytäntöjen ymmärtämiseksi. Lisäksi kurssi on suunniteltu inspiroimaan sinua palvelemaan muutosmestarina, joka johtaa ja neuvoo muita jakamalla ja käyttämällä oppimaasi - ja oppimalla itse lisää DevOpsista.

DevOps-valmennus tarjoaa johdannon DevOpsiin: kulttuurilliseen ja ammattimaiseen liikkeeseen, joka tähdentää viestintää, yhteistyötä, integrointia ja totta kai myös automaatiota parantaakseen työnkulkuja ohjelmistokehittäjien ja tukihenkilöjen välillä. Maksimoidakseen IT:n arvontuoton asiakkaalle, DevOps parantaa kyvykkyyksiä suunnitella, kehittää- ja operoida ohjelmistoja ja palveluja nopeammin liiketoiminnan hyödyksi. Asiakastyytyväisyyden kasvu, parantunut laatu, nopeammat toimitukset ja alemmat kustannukset ovat DevOpsin hyötyjä.

Koulutusmuoto

Verkkokoulutus.

Osallistumismaksu

Jäsenhinta: 1 555 €
Normaalihinta: 1 865 € (+ alv)
Liity jäseneksi – jäsenyys 65 euroa! 

Kouluttaja

Kari Kakkonen on saavuttanut vuonna 2021 sekä EuroSTAR Testing Excellence Award -palkinnon että suomalaisen Vuoden Testaaja -tunnustuksen. Knowit Solutions Oy:ssä Karin päivissä vilisee sellaisia käsitteitä kuin ketterä testaus, lean, testiautomaatio, DevOps and tekoäly.

Kesto

Molempina päivinä klo 9–17


Kohderyhmä

Kurssi on tarkoitettu IT-kehityksessä, -operoinnissa ja -pavelujohtamisessa työskenteleville yksilöille ja sellaisille, jotka työtehtävissään ovat tekemisissä DevOpsin tai jatkuvan toimituksen kanssa.

Esitiedot

Perustiedot ketteristä menetelmistä, Scrumista, Leanista ja IT Service Managementista ovat hyödyllisiä.

Tavoitteet

Kurssin jälkeen olet perehtynyt DevOpsin taustaan, avainkonsepteihin ja periaatteisiin ja osaat kertoa niiden hyödyt liiketoiminnalle. Osaat kertoa, millä tavoin DevOps liittyy Leaniin ja ketteriin menetelmiin, luetella yleisimmät ja suosituimmat DevOps-työkalut sekä keskustella DevOpsin käyttöönoton kriittisistä menestystekijöistä. Suoritettuasi kokeen sinulla on myös DASA-sertifikaatti.

Sisältö

  • Johdanto DevOpsiin

  • DevOps-kulttuuri

  • DevOps-organisaatio

  • DevOps-prosessit

  • Automaatio

  • Mittaaminen ja kehittäminen

Kouluttaja

Kari Kakkonen on saavuttanut vuonna 2021 sekä EuroSTAR Testing Excellence Award -palkinnon että suomalaisen Vuoden Testaaja -tunnustuksen. Lisäksi hän on julkaissut lastenkirjan ohjelmistotestauksesta Dragons Out Oy:n toimitusjohtaja-kirjailijana. Knowit Solutions Oy:ssä Karin päivissä vilisee sellaisia käsitteitä kuin ketterä testaus, lean, testiautomaatio, DevOps and tekoäly. Hän on edistänyt ohjelmistotestauksen laatua ja sertifiointia myös FiSTB:n, TMMi:n ja ISTQB:n hallituksissa.

Osallistumismaksu

Jäsenhinta koskee TIVIA-yhteisön henkilöjäseniä ja kumppanien sekä yhteisöjäsenten henkilökuntaa.

  • Jäsenhinta: 1 555 €
  • Normaalihinta: 1 865 €

Hinta sisältää materiaalin ja DASA:n materiaalilisenssi ja etävalvottu koe osallistujan itse valitsemana ajankohtana. Hintoihin lisätään alv 24 %.

Jos et vielä ole TIVIA-yhteisön jäsen, liity nyt ja osallistu koulutukseen jäsenetuhintaan (jäsenmaksut 20–65 €)! Tutustu myös yritysjäsenyyteen!

Kysyttävää koulutuksesta? Lähetä viesti osoitteeseen ilmoittaudu(at)tivia.fi
Tutustu myös muihin TIVIAn järjestämiin koulutuksiin.


Peruutusehdot: Jos peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 14 vrk ennen koulutuksen alkua, perimme 50 % osallistumismaksusta. Peruuttamatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme koko osallistumismaksun.

Yhteydenotot: ilmoittaudu(at)tivia.fi 

Pidätämme oikeuden päivittää koulutuksen sisältöä.

Päivämäärä ja aika
tiistaina
24. tammikuuta 2023
Alkaa - 9.00
keskiviikkona
25. tammikuuta 2023
Päättyy - 17.00 Europe/Helsinki
Sijainti

Verkossa

Järjestäjä

TIVIA Infuture Oy

jasenasiat@tivia.fi
JAA

Selvitä, mitä ihmiset näkevät ja sanovat tästä tapahtumasta, ja liity keskusteluun.