TIVIA ry | Finnish Information Processing Association

Älykkään Automaation perusteet – Miten luoda pohja organisaation automaatiolle

Rekisteröitymiset ovat suljettu

Viime vuosina yritykset ja yhteisöt ovat alkaneet digitalisoimaan ja automatisoimaan työnkulkuja ja prosesseja. Automaatiovälineiden myyjät lupaavat nopeita tuloksia ja hyötyjä, mutta tosielämässä kaikki ei aina ole niin yksinkertaista.

Hyötyjen saavuttamiseksi on ymmärrettävä, mitä automaatiolla tavoitellaan, mitä automaatio edellyttää ja minkälaista automaatiota varten eri välineet on tarkoitettu. Kehittämisen malli tulee miettiä myös niin, että automaatiosta saadaan hyödyt irti.

Koulutuksessa teemme katsauksen automaatiolla tavoiteltaviin hyötyihin, sekä edellytyksiin sille, että ne on mahdollista saavuttaa.

Tutustumme myös automaation yleisimpiin välineisiin, sekä siihen, minkälaisella välineellä kannattaa lähestyä automaatiota eri käyttötapauksissa.


Koulutuksen rakenne:

  • Mitä automaatiolla voi saavuttaa? 
  • Digitalisaatio ja automaation edellytykset – milloin voi odottaa automaatiosta hyötyä?
  • Automaation eri välineet – mitä kannattaa automatisoida milläkin
  • Millainen tapaus on hyvä automaatiopilotti?

Kenelle koulutus sopii:

Kurssi sopii kaikille, jotka haluavat ymmärtää, mitä liiketoiminnan digitalisaatiolla ja automaatiolla voidaan saavuttaa, ja mitä se edellyttää. Sopii kaikille aloille ja myös julkishallintoon.

Kouluttaja

Jussi Lattu 
Jussi on Suomen kärkiosaaja automatisoitavien prosessien mallinnuksessa ja automaation kehittämisessä. Hänellä on laaja ymmärrys sekä automaation kehittämisestä liiketoiminnan näkökulmasta että myös erilaisista teknologioista, joilla automaatio voidaan toteuttaa. Jussin supervoima on saada sekä liiketoimintaihmiset että teknologiaihmiset ymmärtämään toisiaan ja puhaltamaan yhteen hiileen. 

Osallistumismaksu

Jäsenhinta (TIVIA-yhteisön henkilöjäsenet ja yritysjäsenten henkilökunta) 255 € (+ alv 24 %)
Normaalihinta 300 € (+ alv 24 %)

Jos et vielä ole TIVIA-yhteisön jäsen, liity nyt ja osallistu koulutukseen jäsenetuhintaan (jäsenmaksut 20–65 € / 12 kk)! Tutustu myös yritysjäsenyyteen!

Peruutusehto

Osallistumisen voi peruuttaa 14 vuorokautta ennen kurssin alkamista veloituksetta. Mikäli perut osallistumisesi alle 14 vuorokauden sisällä kurssin alkamisesta, veloitamme sinulta 50% kurssin hinnasta. Mikäli ilmoittautumista ei peruta ollenkaan, perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Järjestäjällä on oikeus peruuttaa kurssi, mikäli ilmoittautuneita ei tule riittävästi.


Päivämäärä ja aika
tiistaina
7. kesäkuuta 2022
9.00 12.00 Europe/Helsinki
Sijainti

Verkossa

Järjestäjä

Taskmill Oy

--Taskmill Oy--
JAA

Selvitä, mitä ihmiset näkevät ja sanovat tästä tapahtumasta, ja liity keskusteluun.