TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
Webinaaritallenne: Voiko luovuutta mitata?

Voiko luovuutta mitata? -webinaari järjestettiin 8.9. ja sitä seurasi yli 1 000 katsojaa. Webinaarin tallenne on nyt vapaasti katsottavissasi. Webinaari on osa Luova työelämä 2030 -hanketta, jossa myös TIVIA on mukana.

Webinaarissa pohditaan, miten tärkeää luovuus on työelämän taitona, mistä oma luovuutesi koostuu ja miten voit kehittää sitä edelleen omassa työn arjessasi. Webinaarissa tutustutaan myös uunituoreisiin tutkimustuloksiin suomalaisen luovuuden tilasta.

Asiantuntijoina toimivat tutkimus- ja kehitystalo Yellow Methodin perustajat Susanna Rahkamo ja Pauliina Valpas. Pauliina on tehnyt uraa niin luovalla alalla kuin hyvinvoinnin ja huippuvalmennuksen parissa sekä tutkinut yksilötason luovuutta. Susanna on työskennellyt 20 vuotta johtamisen konsulttina ja tutkinut väitöskirjassaan luovuuden merkitystä menestykselle.

Katso webinaaritallenne

 
 

Luova työelämä 2030 -hanke

Voiko luovuutta mitata? -webinaari on osa Luova työelämä 2030 -hanketta.

Hanketta johtaa MARK Suomen Markkinointiliitto ry ja se on osa TYÖ2030-ohjelmaa. Kumppaneina hankkeessa ovat Marketing Finland, Teknologiateollisuus, TIVIA, Henry, TEK, VTT ja Aalto-yliopisto. Asiantuntijana hankkeessa toimii Yellow Method. Media-, markkinointi- ja sisältökumppaneina toimivat MRKTNG, Grundlage ja WeAreOpen.


Jaa tämä kirjoitus
Arkistoi