TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
Webinaaritallenne: Miten johdetaan kasvotonta (etä)organisaatiota?

TIVIAn webinaari Miten johdetaan kasvotonta (etä)organisaatiota? lähetettiin suorana 12. helmikuuta 2021. Webinaaritallenne on nyt katsottavissa.

Ketterän organisaation johtaminen vaatii johtajuudelta uusia modernin johtamisen taitoja. Miten rakennetaan tehokkaita tiimejä ja miten se onnistuu ”etämaailmassa”? Miten kasvotonta organisaatiota johdetaan tuloksekkaasti? Miten huomataan jos tiimi tai ihminen on rikki? Taskmill oy:n ketterän johtamisen asiantuntijat Raija Harle ja Lasse Jaloluoma pyrkivät vastaamaan edellä esitettyihin kysymyksiin tässä noin tunnin mittaisessa webinaarissa.


Webinaarin sisältö

Webinaarissa pohditaan ketterän johtamisen työkalupakkia – niin yksilön ja itsensä johtamisen näkökulmasta kuin tiimin tai organisaation vetäjän näkökulmasta. Miten kehittää ihmisiään, kasvattaa ihmisten vahvuuksia. Miten siirtyä kontrollista luottamukseen. Asioiden johtamisesta ihmisten johtamiseen.

Katso webinaaritallenne

Webinaaritallenne on TIVIA-yhteisön henkilöjäsenten katsottavissa Videokirjasto-sivulla (vaatii kirjautumisen). Etkö ole vielä TIVIA-yhteisön jäsen? Liity nyt jäseneksi ja katso tallenne kirjautumalla sisään.


Teaser-video

Katso webinaarin teaser-video alta.

 
 

Jaa tämä kirjoitus
Arkistoi