TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
Webinaaritallenne: Millainen on luovuutta edistävä yrityskulttuuri?

Millainen on luovuutta edistävä yrityskulttuuri? -webinaari järjestettiin 8. joulukuuta 2022. Webinaarin tallenne on nyt vapaasti katsottavissasi. Webinaari on osa Luova työelämä 2030 -hanketta, jossa myös TIVIA on mukana.

Webinaarissa käydään läpi Luova Työelämä 2030 -hankkeessa kertyneitä organisaatiotason tuloksia – sitä, millä tasolla Soihdunkantaja-yritysten ja laajemmin suomalaisorganisaatioiden luovuus on. Webinaarissa kuulet tuoreiden tutkimustulosten lisäksi myös vinkkejä luovan organisaatiokulttuurin kehittämiseen ja yksilöiden luovuuden vahvistamiseen.

Asiantuntijoina toimivat tutkimus- ja kehitystalo Yellow Methodin perustajat Susanna Rahkamo ja Pauliina Valpas. Pauliina on tehnyt uraa niin luovalla alalla kuin hyvinvoinnin ja huippuvalmennuksen parissa sekä tutkinut yksilötason luovuutta. Susanna on työskennellyt 20 vuotta johtamisen konsulttina ja tutkinut väitöskirjassaan luovuuden merkitystä menestykselle.

Tutustu tutkimusraportteihin

Katso webinaaritallenne

 
 

Luova työelämä 2030 -hanke

Millainen on luovuutta edistävä yrityskulttuuri? -webinaari on osa Luova työelämä 2030 -hanketta.

Luova työelämä 2030 -hanketta johtaa MARK Suomen Markkinointiliitto ry ja se on osa TYÖ2030-ohjelmaa. Kumppaneina hankkeessa ovat Marketing Finland, Teknologiateollisuus, TIVIA, Henry, TEK ja Aalto-yliopisto. Asiantuntijana hankkeessa toimii Yellow Method. Media-, markkinointi- ja sisältökumppaneina toimivat MRKTNG, Grundlage ja WeAreOpen.


Jaa tämä kirjoitus
Arkistoi