TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
Webinaaritallenne: Miksi toiset yritykset saavat hyötyjä IT:stä ja digitalisaatiosta ja toiset eivät?

TIVIA ja ICT Leaders Finland järjestivät webinaarisarjan IT- ja digitalisointibarometri 2020 -tutkimuksen tuloksista maalis-kesäkuussa 2021. Sarjan neljäs ja viimeinen webinaari "Miksi toiset yritykset saavat hyötyjä IT:stä ja digitalisaatiosta ja toiset eivät?" järjestettiin 10. kesäkuuta. Webinaarissa asiantuntijoina toimivat Tomi Dahlberg, Turkka Keskinen ja Sinikka Markkula.

Webinaarin tallenne on nyt TIVIA-yhteisön henkilöjäsenten katsottavissa.Katso webinaaritallenne

Webinaaritallenne on TIVIA-yhteisön henkilöjäsenten katsottavissa Videokirjasto-sivulla (vaatii kirjautumisen jäsentunnuksilla). Etkö ole vielä TIVIA-yhteisön jäsen? Liity nyt jäseneksi ja katso tallenne.

Katso teaser-video

Katso lyhyt maistiainen tallenteesta alta.


 
 

Webinaarin sisältö

TIVIAn, ICT Leaders Finlandin ja Turun kauppakorkeakoulun yhdessä toteuttaman IT- ja digitalisointibarometri 2020 -tutkimuksen tulokset ovat nytkin keskustelun taustamateriaali. Keskustelijoina ovat tutkimusaineiston analysoinut  Tomi Dahlberg ja ILFin hallituksen jäsenet  Sinikka Markkula ja  Turkka Keskinen.


Webinaarisarjan kolmessa aiemmassa keskustelussa olemme tarkastelleet koronapandemian vaikutuksia IT:n soveltamiseen ja johtamiseen pandemian aikana ja sen jälkeen, Suomessa toimivien organisaatioiden onnistumista digitaalisen liiketoiminnan osa-alueiden soveltamisessa sekä kykyä johtaa IT-projekteja ja kyberturvallisuutta. Olemme puhuneet paljon IT:n ja digitaalisen liiketoiminnan johtamisesta osana yrityksen liiketoiminnan johtamista ja sen yhteydestä edellä mainittuihin asioihin. Keskustelun taustalla olevan kyselytutkimuksen vastausten analyysi on paljastanut kerta toisensa jälkeen, että kyvyllä johtaa IT:tä ja digitaalista liiketoimintaa on voimakas positiivinen yhteys yritysten IT:stä ja digitalisaatiosta saamiin hyötyihin.

Tässä webinaarisarjan viimeisessä tilaisuudessa laajennamme keskustelun muiden tekijöiden vaikutuksiin kuten:

  • Mikä yhteys IT:n ja liiketoiminnan johtamisella liiketoiminnan osana on tietohallinnon johtamiseen?
  • Mikä vaikutus toimialalla (teollisuus, kauppa, palvelut, julkinen sektori) on?
  • Mikä vaikutus organisaation koolla (alle 100, 101–500, yli 500) on?
  • Mikä vaikutus CIO:n roolilla ja asemalla on?
  • Miten IT- ja digitalisointibarometri 2020 -tutkimuksen tuloksia hyödynnetään jatkossa?

Jaa tämä kirjoitus
Arkistoi