Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
Webinaaritallenne: Miksi toiset yritykset saavat hyötyjä IT:stä ja digitalisaatiosta ja toiset eivät?
TIVIA ja ICT Leaders Finland järjestävät webinaarisarjan IT- ja digitalisointibarometri 2020 -tutkimuksen tuloksista maalis-kesäkuussa 2021. Sarjan neljäs ja viimeinen webinaari "Miksi toiset yritykset saavat hyötyjä IT:stä ja digitalisaatiosta ja toiset eivät?" järjestettiin 10. kesäkuuta. Webinaarissa asiantuntijoina toimivat Tomi Dahlberg, Turkka Keskinen ja Sinikka Markkula. Webinaarin tallenne on nyt TIVIA-yhteisön henkilöjäsenten katsottavissa.

Katso webinaaritallenne

Webinaaritallenne on TIVIA-yhteisön henkilöjäsenten katsottavissa Videokirjasto-sivulla (vaatii kirjautumisen jäsentunnuksilla). Etkö ole vielä TIVIA-yhteisön jäsen? Liity nyt jäseneksi ja katso tallenne kirjautumalla sisään.

Katso teaser-video

Katso lyhyt maistiainen tallenteesta alta. [embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=W97fR0pBQR0[/embedyt]

Webinaarin sisältö

TIVIAn, ICT Leaders Finlandin ja Turun kauppakorkeakoulun yhdessä toteuttaman IT- ja digitalisointibarometri 2020 -tutkimuksen tulokset ovat nytkin keskustelun taustamateriaali. Keskustelijoina ovat tutkimusaineiston analysoinut Tomi Dahlberg ja ILFin hallituksen jäsenet Sinikka Markkula ja Turkka Keskinen. Webinaarisarjan kolmessa aiemmassa keskustelussa olemme tarkastelleet koronapandemian vaikutuksia IT:n soveltamiseen ja johtamiseen pandemian aikana ja sen jälkeen, Suomessa toimivien organisaatioiden onnistumista digitaalisen liiketoiminnan osa-alueiden soveltamisessa sekä kykyä johtaa IT-projekteja ja kyberturvallisuutta. Olemme puhuneet paljon IT:n ja digitaalisen liiketoiminnan johtamisesta osana yrityksen liiketoiminnan johtamista ja sen yhteydestä edellä mainittuihin asioihin. Keskustelun taustalla olevan kyselytutkimuksen vastausten analyysi on paljastanut kerta toisensa jälkeen, että kyvyllä johtaa IT:tä ja digitaalista liiketoimintaa on voimakas positiivinen yhteys yritysten IT:stä ja digitalisaatiosta saamiin hyötyihin. Tässä webinaarisarjan viimeisessä tilaisuudessa laajennamme keskustelun muiden tekijöiden vaikutuksiin kuten:
  • Mikä yhteys IT:n ja liiketoiminnan johtamisella liiketoiminnan osana on tietohallinnon johtamiseen?
  • Mikä vaikutus toimialalla (teollisuus, kauppa, palvelut, julkinen sektori) on?
  • Mikä vaikutus organisaation koolla (alle 100, 101–500, yli 500) on?
  • Mikä vaikutus CIO:n roolilla ja asemalla on?
  • Miten IT- ja digitalisointibarometri 2020 -tutkimuksen tuloksia hyödynnetään jatkossa?

Tue kiinnostavaa IT-sisältöä ja liity TIVIA-yhteisön jäseneksi - tivia.fi/liity
Jaa tämä kirjoitus
Arkistoi
Kyberiltapäivä-webinaarin esitysvideot ovat jäsenten katsottavissa