TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
Webinaaritallenne: Miksi digitalisaatio on joillekin uhka ja toisille mahdollisuus koronan aikana?

TIVIA ja ICT Leaders Finland järjestävät webinaarisarjan IT- ja digitalisointibarometri 2020 -tutkimuksen tuloksista maalis-kesäkuussa 2021. Sarjan ensimmäinen webinaari "Miksi digitalisaatio on joillekin uhka ja toisille mahdollisuus koronan aikana?" järjestettiin 11. maaliskuuta. Webinaarissa käydään läpi COVID-19:n vaikutuksia IT:n ja digitalisaation johtamiseen, liiketoiminnan menestykseen sekä näihin vaikuttaviin tekijöihin.

Webinaarin tallenne on nyt TIVIA-yhteisön henkilöjäsenten katsottavissa. 

Webinaarin sisältö

Webinaarissa käydään läpi COVID-19:n vaikutus IT:n ja digitalisaation johtamiseen, liiketoiminnan menestykseen sekä näihin vaikuttavat tekijät. Millä tavalla COVID-19 on vaikuttanut IT:n ja digitalisaation soveltamiseen ja johtamiseen suomalaisissa organisaatioissa? Millä tavalla suomalaiset organisaatiot arvioivat hyödyntävänsä COVID-19-kokemuksia ja digiloikkaa COVID-19:n jälkeisenä aikana kilpailukykynsä parantamiseksi? Webinaarissa ovat keskustelemassa Tomi Dahlberg (ICT Leaders Finlandin puheenjohtaja ja Turun kauppakorkeakoulun työelämäprofessori) ja Ilona Ylinampa (TIVIAn hallituksen jäsen ja Fujitsun tiedonhallintaratkaisujen johtaja) sekä fasilitaattorina Jussi Nissilä (TIVIAn toimitusjohtaja).

Katso webinaaritallenne

Webinaaritallenne on TIVIA-yhteisön henkilöjäsenten katsottavissa Videokirjasto-sivulla (vaatii kirjautumisen jäsentunnuksilla). Etkö ole vielä TIVIA-yhteisön jäsen? Liity nyt jäseneksi ja katso tallenne.

Katso teaser-video

Katso lyhyt maistiainen tallenteesta alta.

 
 

Jaa tämä kirjoitus
Arkistoi