TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
Webinaaritallenne: IT:n ja digitalisaation johtaminen suomalaisissa organisaatioissa

TIVIA ja ICT Leaders Finland järjestivät webinaarisarjan IT- ja digitalisointibarometri 2020 -tutkimuksen tuloksista maalis-kesäkuussa 2021. Sarjan toinen webinaari järjestettiin 13. huhtikuuta. Webinaarissa Tomi Dahlberg ja Janne Puustinen keskustelevat IT:n ja digitalisaation johtamisesta suomalaisissa organisaatioissa.

Webinaarin tallenne on nyt TIVIA-yhteisön henkilöjäsenten katsottavissa. 

Webinaarin sisältö

Keskustelemme IT:n ja digitalisaation johtamisesta suomalaisissa organisaatioissa kuten digitalisaation ja verkkoliiketoiminnan onnistumisesta, kustannustehokkuuden parantamisesta, liike­vaihdon kasvattamisesta ja muiden digitalisaation tavoitteiden saavuttamisesta etsimällä vastauksia seuraaviin kysymyksiin:

  • Onko olemassa tunnistettava joukko organisaatioita, jotka ovat onnistuneet digitalisaation johtamisessa ja tavoitteiden saavuttamisessa muita paremmin?
  • Miten IT-investointien ja IT-hankintojen johtaminen toimii? Onko IT-osaajia ja digitalisaatio-osaajia helppo rekrytoida?
  • Miten hyvin suomalaiset organisaatiot ovat onnistuneet verkkokaupassa ja sosiaalisen median liiketoiminnallisessa hyödyntämisessä?
  • Miten hyvin suomalaiset organisaatiot ovat onnistuneet ohjelmistoihin ja dataan pohjautuvassa liiketoiminnassa?

Webinaarissa ovat keskustelemassa Tomi Dahlberg (puheenjohtaja, ICT Leaders Finland | työelämäprofessori, Turun kauppakorkeakoulu) ja Janne Puustinen (CIO, Valmet).


Katso webinaaritallenne

Webinaaritallenne on TIVIA-yhteisön henkilöjäsenten katsottavissa

Videokirjasto-sivulla (vaatii kirjautumisen jäsentunnuksilla). Etkö ole vielä TIVIA-yhteisön jäsen? Liity nyt jäseneksi ja katso tallenne.


Katso teaser-video

Katso lyhyt maistiainen tallenteesta alta.   

 
 


Jaa tämä kirjoitus
Arkistoi