Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
Webinaaritallenne: IT:n ja digitalisaation johtaminen suomalaisissa organisaatioissa
TIVIA ja ICT Leaders Finland järjestävät webinaarisarjan IT- ja digitalisointibarometri 2020 -tutkimuksen tuloksista maalis-kesäkuussa 2021. Sarjan toinen webinaari järjestettiin 13. huhtikuuta. Webinaarissa Tomi Dahlberg ja Janne Puustinen keskustelevat IT:n ja digitalisaation johtamisesta suomalaisissa organisaatioissa. Webinaarin tallenne on nyt TIVIA-yhteisön henkilöjäsenten katsottavissa. Ilmoittaudu webinaarisarjan tuleviin tapahtumiin: Katso myös webinaarisarjan ensimmäisen osan tallenne.

Webinaarin sisältö

Keskustelemme IT:n ja digitalisaation johtamisesta suomalaisissa organisaatioissa kuten digitalisaation ja verkkoliiketoiminnan onnistumisesta, kustannustehokkuuden parantamisesta, liike­vaihdon kasvattamisesta ja muiden digitalisaation tavoitteiden saavuttamisesta etsimällä vastauksia seuraaviin kysymyksiin:
  • Onko olemassa tunnistettava joukko organisaatioita, jotka ovat onnistuneet digitalisaation johtamisessa ja tavoitteiden saavuttamisessa muita paremmin?
  • Miten IT-investointien ja IT-hankintojen johtaminen toimii? Onko IT-osaajia ja digitalisaatio-osaajia helppo rekrytoida?
  • Miten hyvin suomalaiset organisaatiot ovat onnistuneet verkkokaupassa ja sosiaalisen median liiketoiminnallisessa hyödyntämisessä?
  • Miten hyvin suomalaiset organisaatiot ovat onnistuneet ohjelmistoihin ja dataan pohjautuvassa liiketoiminnassa?
Webinaarissa ovat keskustelemassa Tomi Dahlberg (puheenjohtaja, ICT Leaders Finland | työelämäprofessori, Turun kauppakorkeakoulu) ja Janne Puustinen (CIO, Valmet).

Katso webinaaritallenne

Webinaaritallenne on TIVIA-yhteisön henkilöjäsenten katsottavissa Videokirjasto-sivulla (vaatii kirjautumisen jäsentunnuksilla). Etkö ole vielä TIVIA-yhteisön jäsen? Liity nyt jäseneksi ja katso tallenne kirjautumalla sisään.

Katso teaser-video

Katso lyhyt maistiainen tallenteesta alta. [embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=r26R1UJ0GRY[/embedyt]  
Jaa tämä kirjoitus
Arkistoi
Webinaaritallenne: Datanlukutaito