TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
Vuoden parhaat digipalvelut ja -tekijät esiin!

TIVIA on mukana toista kertaa järjestettävässä Blue Arrow Awardsissa, jossa palkitaan parhaat digipalvelut, tiimit ja tekijät. Ilmoittautuminen on alkanut ja osallistua voi 31.3. saakka. Kilpailussa on seitsemän eri kategoriaa, joihin voivat osallistua niin suuryritykset, palvelutalot kuin startupitkin. TIVIA on mukana "Societal Influence Award" -kategorian kumppanina ja tuomaristossa.

TIVIA on mukana toista kertaa järjestettävässä Blue Arrow Awardsissa, jossa palkitaan parhaat digipalvelut, tiimit ja tekijät. Ilmoittautuminen on alkanut ja osallistua voi 31.3. saakka.

Kilpailussa on seitsemän eri kategoriaa, joihin voivat osallistua niin suuryritykset, palvelutalot kuin startupitkin. TIVIA on mukana "Societal Influence Award" -kategorian kumppanina ja tuomaristossa.

Kunkin kategorian tuomaristo koostuu alan arvostetuista tekijöistä. Mukana on mm. Digitalist Networkin Ville Tolvanen ja aiemmin Suomen kovimpana koodaajana palkittu Jari Jaanto.

Kilpailuun osallistutaan case-kuvauksella tai muulla materiaalilla, josta käy ilmi miksi kilpailutyö ansaitsee voiton. Kaksi kategorioista on tunnustuspalkintoja, joihin voit ilmoittaa arvostamasi henkilön ilmaiseksi.

Lue lisää kategorioista ja jätä työsi osoitteessa https://www.bluearrowawards.com.

"Digipalveluiden Oscarit" jaetaan 18.5.2017 Helsingissä

“Menestyvä palvelu kaipaa monenlaisia onnistumisia: hyvää asiakaskokemusta, toimivan toteutuksen kuin järkevän bisnesmallinkin. Haluamme toimia sillanrakentajina eri ammattikuntien välillä ja kutsumme kisaan koko Suomen digimaailman. Vastineeksi tarjoamme hyvät bileet ja näkyvyyttä kisatöille”, kommentoi kilpailun järjestäjäyhdistyksen Parempia digitaalisia palveluita ry:n puheenjohtaja Lauri Svan.

Finalistit julkaistaan 25.4. ja voittajat palkitaan rennossa, mutta juhlavassa palkintogaalassa 18.5. Helsingissä.

Tulemme tarjoamaan TIVIAn jäsenille 25 %:n alennuksen gaalalippujen hinnasta. Palaamme seuraavassa infossa sekä finalistien julkaisemiseen että tarkemmin gaala-tilaisuuden yksityiskohtiin ja lippualennuksen saantiin.

Blue Arrow Awardsin tarkoituksena on tuoda esiin digipalvelujen onnistumisia. Kilpailu järjestettiin ensimmäisen kerran keväällä 2016. Tuolloin kisatöitä oli satakunta ja gaalavieraita vajaa 500. Viime vuonna palkinnon saivat mm. Finnairin uusittu viihdejärjestelmä ja yrittäjäkasvatusta kouluihin tuova Yrityskylä. Kilpailun järjestää Parempia digitaalisia palveluita ry, jonka tavoitteena on nostaa suomalaisen ohjelmistokehityksen laatua. Tämän hetken jäsenet ovat Codento, Eficode, Exove, Fraktio, Futurice, Gofore, Houston Inc., Nitor, Reaktor, SC5 Online, Solita, Vincit ja Zervant.

 

kategoriassa Uutiset
Jaa tämä kirjoitus
Tunnisteet
Arkistoi