TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
Uudistunut jäsenetu F-Securelta

Kotimainen tietoturvayhtiö F-Secure on uudistanut TIVIA-yhteisön henkilöjäsenille tarjottavia jäsenetuja. Aiemmin tarjolla olleiden F-Secure SAFE- ja F-Secure FREEDOME VPN -sovellusten lisäksi nyt tarjontaan on lisätty henkilötietojen suojaamiseen tarkoitettu F-Secure ID PROTECTION. Alennusprosentit vaihtelevat sovelluksen ja laitemäärän mukaan.

Katso tarkemmat tiedot sovelluksista ja tilausohjeista alta. F-Securen jäsenetu löytyy myös jäsenedut-sivulta.

F-Secure SAFE

Saat nyt jopa 40 % alennuksen F-Secure SAFE -tietoturvaohjelmiston käyttöoikeudesta. SAFE suojaa kaikki laitteesi viruksilta, troijalaisilta ja kiristys­­ohjelmilta sekä turvaa netti­­ostoksesi ja verkko­­pankin käytön.Valitse itse monelleko laitteelle haluat suojauksen hankkia! Yhdellä lisenssillä voit siis kätevästi suojata paitsi omasi, myös muiden perheenjäsenten laitteet. Katso SAFE-tilausohjeet ja -jäsenhinnat (vaatii kirjautumisen jäsentunnuksilla).


F-Secure FREEDOME VPN

Saat nyt jopa 50 % alennuksen F-Secure FREEDOME VPN -sovelluksen käyttöoikeudesta. Pidä internetin­käyttösi yksityisenä ja itsesi turvassa hakkeroinnilta, seurannalta ja tungettelevilta yrityksiltä. F‑Secure FREEDOME VPN on tietoturva-asian­tuntijoiden valinta kaikkialla maailmassa. Katso FREEDOME VPN -tilausohjeet ja -jäsenhinnat (vaatii kirjautumisen jäsentunnuksilla).


F-Secure ID PROTECTION

Saat nyt lähes 40 % alennuksen F-Secure ID PROTECTION -sovelluksen käyttöoikeudesta. F-Secure ID PROTECTION auttaa suojaamaan henkilö­tietosi, kuten käyttäjä­nimesi, sala­sanasi ja luotto­kortti­numerot, hälyttämällä, jos jossakin käyttämässäsi verkko­palvelussa ilmenee tieto­vuoto. Samalla saat tarkat ohjeet siitä, miten voit selvittää tilanteen mahdollisimman vähäisin vahingoin. Sovellus suojaa myös sala­sanasi ja toimii helppo­käyttöisenä sala­sanojen­hallinta­ohjelmana. Katso ID PROTECTION -tilausohjeet ja -jäsenhinnat (vaatii kirjautumisen jäsentunnuksilla).

Tutustu sovelluksien ominaisuuksiin vertailutaulukon avulla  
F-Secure on tehnyt jo yli 30 vuotta töitä ihmisten ja heidän laitteidensa suojaamiseksi haittaohjelmilta ja muilta uhilta. Paljon on muuttunut siitä, kun F-Secure perustettiin vuonna 1988, ja nykyään suojaamme kymmeniä tuhansia yrityksiä ja miljoonia käyttäjiä eri puolilla maailmaa. Henkilöasiakkaat saavat saman maailmanluokan tietoturvan kuin yrityksetkin – voit luottaa siihen, että vahdimme selustaasi aina.

kategoriassa Uutiset
Jaa tämä kirjoitus
Tunnisteet
Arkistoi