TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
UpSkill 2021 -virtuaalitapahtuma
TIVIA on mukana näytteilleasettajana koulutus.fi:n järjestämässä UpSkill-virtuaalitapahtumassa 3.–4.3.2021. UpSkill-virtuaalitapahtuma on suunnattu henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita työelämän ajankohtaisista aiheista ja haluavat kehittää omaa osaamistaan. Tapahtuma järjestetään 3.–4.3.2021 virtuaalisessa messukeskuksessa, jossa sinua odottavat mielenkiintoiset näytteilleasettajat ja innostavat puhujat. Osallistuminen on ilmaista – tarvitset vain tietokoneen ja nettiyhteyden. Tapahtuma on kohtaamispaikka työelämän osaajille ja koulutusalan toimijoille. Kävijänä voit tutustua näytteilleasettajien virtuaalisiin messuosastoihin, osallistua webinaareihin, chatata näytteilleasettajien edustajien kanssa ja seurata Oppimisstudion puheenvuoroja. Esiintymässä ovat mm.: Tomi Kaukinen, Mikael Hugg ja Jaana Hautala. Katso tarkempi ohjelma UpSkill-virtuaalitapahtuman nettisivuilta.

Miksi kannattaa vierailla TIVIAn virtuaaliosastolla?

  • TIVIAn edustajat ovat paikalla ja valmiina vastaamaan kysymyksiisi ja antamaan ajankohtaista tietoa
  • Voit kysyä mm. tulevista koulutuksista, webinaareista, webinaaritallenteista tai yrityksellesi räätälöitävästä koulutuksesta
  • TIVIAn ständi palvelee sinua tapahtuman aukioloaikoina molempina päivinä klo 9–15
 

ILMOITTAUDU Upskill-virtuaalitapahtumaan

Katso video tapahtuman toteutuksesta

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=nma2RLVfbPk[/embedyt]   Tervetuloa tapaamaan meitä UpSkill-virtuaalimessuille 3.–4.3.2021!
kategoriassa Uutiset
Jaa tämä kirjoitus
Tunnisteet
Arkistoi