TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
TIVIAn toimitusjohtaja ja puheenjohtaja mukana Tivin 100 IT-vaikuttajaa -listalla

Tivin tekemä listaus toteutettiin nyt jo 21. kerran. Tänä vuonna listalla näkyvät vahvasti IT-alan ympäristövaikutukset ja sähkönkulutus sekä tietenkin tekoäly.

TIVIAlta mukana listauksessa ovat toimitusjohtaja Juha Lappi sekä puheenjohtaja Ursula Koski. TIVIAn vuoden 2023 hallituksesta listalle pääsi myös Maaret Pyhäjärvi (kehityspäällikkö, Vaisala).

IT-alalla kestävän kehityksen puolesta jo pitkään puhunut LUT-yliopiston professori Jari Porras valittiin Vuoden Tivi-vaikuttajaksi 2023. Jari Porras ja LUT-yliopisto olivat yhdessä TIVIAn ja Tieken kanssa toteuttamassa Green ICT -hanketta, jossa edistettiin vähähiilisempää digipalvelutuotantoa ja yritysten ja julkisen sektorin ilmastoviisasta hankintaosaamista Uudenmaan alueella. Hanke päättyi 31.8.2023, mutta hankkeen henki elää edelleen ja materiaalit ovat maksutta jaossa osoitteessa greenict.fi.

TIVIAn jäsenyhdistystyksistä ICT Leaders Finland ry:n hallituksen jäsenet Tomi Dahlberg (tietohallinnon moniottelija) ja Ilona Ylinampa (varatoimitusjohtaja, Fujitsu Finland) sekä Tietoturva ry:n hallituksen varapuheenjohtaja Kimmo Rousku (VAHTI-pääsihteeri, Digi- ja väestötietovirasto) ovat myös mukana listalla.

  Katso koko 100 IT-vaikuttajaa -lista Tivin sivuilta

Lähde: Tivi


Mitä meillä oli ennen kännyköitä, maailmanluokan tietoturvaosaamista ja vihaisia lintuja? Joukko mahdottoman haastajia ja TIVIA, joka on jo 70 vuotta yhdistänyt alan visionäärit ja auttanut tekemään utopiasta arkea. TIVIA viettää juhlavuottaan tiukasti työn merkeissä – yhdistäen, kouluttaen, tutkien, tiedottaen, suuntaa näyttäen ja Suomen digitaalista kilpailukykyä kehittäen. Siis pidä kiinni. Vauhti kun ei ole hiljenemään päin.

2023 on TIVIAn 70-vuotisjuhlavuosi
#TIVIA70
Jaa tämä kirjoitus
Arkistoi