TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
TIVIAn koulutuskokonaisuuden nimikilpailu
TIVIAn osaamisen kehittämisen palvelut (mm. koulutukset, webinaarit, seminaarit) kehittyvät vauhdilla. Jatkossa haluamme esitellä palveluita vielä selkeämmin jaottelemalla ne yhden markkinointinimen alle. Jätä jälkesi TIVIAan ja lähetä markkinointinimi-ehdotuksesi ja osallistu samalla Bose QuietComfort 35 II -kuulokkeiden arvontaan.   Osallistu kilpailuun

TIVIA nimikilpailun säännöt

Nimikilpailun järjestäjä

Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset TIVIA ry Lars Sonckin kaari 12, 02600, Espoo Y-tunnus:

Kilpailuaika

xx.xx.–xx.xx.2021 Kilpailuajan jälkeen saapuneita osallistumisia ei hyväksytä. TIVIA ry ei vastaa mahdollisista tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä kilpailuun osallistumisessa. Kilpailun tausta ja tarkoitus (@Janne, kirjoita tähän alle haluamasi kuvaus) TIVIA kehittää olemassa olevaa koulutustarjontaansa yhdeksi isoksi kokonaisuudeksi, jonka alle tulevat jatkossa webinaarit, koulutukset, sertifiointitoiminta sekä verkkokoulutukset. Tällä nimikilpailulla haetaan ehdotuksia uuden koulutuskokonaisuuden markkinointinimeksi.

Kilpailuun osallistuminen

Kilpailuun voi osallistua sähköisellä Webropolin kyselylomakkeella osoitteessa: Tähän tulee linkki Nimiehdotus ei saa olla loukkaava eikä hyvän tavan tai lain vastainen. Kaikki määräajassa nimikilpailuun lähetetyt nimiehdotukset, jotka täyttävät yllä mainitut kriteerit, luovutetaan valitsijaraadin? käyttöön ja ovat mukana palkinnon arvonnassa. Kilpailu on avoin kaikille TIVIA yhteisön jäsenille pois lukien arvonnan tai sen valmistelun järjestämiseen osallistuneet henkilöt.

Voittajalle ilmoittaminen ja palkinnon vastaanottaminen

Palkintona on tähän kirjoitetaan palkinto. Voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti xx.xx.2021. mennessä. Voittajalle annetaan tarkemmat ohjeet palkinnon lunastamisesta. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi muuttaa rahaksi.

Nimen valinta ja nimiehdotuksen käyttöoikeudet

Valinnan uuden yhteisötalon nimestä tekee kuka tekee? syksyllä 2021. Raati voi valita nimen kilpailuun lähetettyjen ehdotusten joukosta. Raadilla on oikeus muokata nimiehdotusta ja oikeus olla valitsematta nimeä kilpailuun osallistuneiden ehdotusten joukosta. Osallistumalla kilpailuun osallistuja luovuttaa kaikki luovutettavissa olevat oikeudet ehdottamaansa nimeen järjestäjälle. Järjestäjällä on oikeus nimen julkaisuun, sen käyttöön tuotemerkkinä, markkinoinnissa ja kaikessa toiminnassa, sen luovuttamiseen edelleen sekä nimen rekisteröimiseen. Järjestäjällä on kaikki oikeudet muuttaa nimeä tai olla käyttämättä sitä. TIVIAlla on oikeus julkaista arvonnan voittajan sekä raadin valitseman nimiehdotuksen lähettäneen osallistujan nimi ja kotipaikkakunta eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta. Osallistuja vastaa osallistumisen yhteydessä järjestäjälle antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta. Osallistujien antamia henkilötietoja käytetään vain nimikilpailuun liittyvään viestintään, eikä niitä luovuteta edelleen. Kaikki tiedot hävitetään kilpailun päätyttyä.

Järjestäjän vastuu

Kilpailun järjestäjä pidättää oikeudet mahdollisiin muutoksiin ja varaa oikeuden muuttaa näitä kilpailun sääntöjä. Osallistumalla ideakilpailuun osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä kilpailun virallisia sääntöjä ja ehtoja sekä järjestäjän päätöksiä. Palkinnon voittaja vapauttaa järjestäjän kaikesta vastuusta ja kustannuksista, jotka voivat aiheutua osallistumisesta kilpailuun. Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään. Lisätietoja Janne Mustonen toimitusjohtaja +358 45 675 2929 janne.mustonen(at)tivia.fi
kategoriassa Uutiset
Jaa tämä kirjoitus
Tunnisteet
Arkistoi