TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
TIVIAn hallitus tutuksi – Ilona Ylinampa
Minkälaisia henkilöitä toimii TIVIAn hallituksessa? Esittelemme lyhyesti muutamia TIVIAn hallituksen jäseniä, jotka kertovat omia näkemyksiään hallitustyöskentelystä. Kolmantena esittelyvuorossa on Ilona Ylinampa, joka toimii nyt ensimmäistä vuottaan TIVIAn hallituksessa. Hallitustyön ohella Ylinampa toimii TIVIAn vaikuttamistoimikunnan puheenjohtajana.
Hakuaika TIVIAn hallitukseen on 16.8.–21.9.2021! Lue lisää ja hae TIVIAn hallitukseen! Lue miten hyvä hallitus löydetään: Miten me saamme TIVIAlle parhaan mahdollisen hallituksen?

Nimi

Ilona Ylinampa


Ammatti/yritys/titteli

Liiketoimintajohtaja, Fujitsu


Mikä sai hakemaan TIVIAn hallitukseen?

Halu kehittää suomalaista ICT-toimialaa ja sitä kautta vaikuttaa Suomen kilpailukykyyn, työllisyyteen ja kasvuun menestykseen teknologisessa murroksessa.


Mikä on erityinen supervoimasi hallitustyöskentelyssä?

Kaupallinen ymmärrys ja työkokemus teknologia-alalta, verkostoituminen sekä halu oppia alati uutta.


Onko hallitustyöskentely vastannut odotuksiasi?

Kyllä, TIVIA on hallituskaudellani mm. lanseerannut uuden digimedian IT Insiderin, rekrytoinut uuden toimitusjohtajan, kehittänyt jäsenpalveluita, solminut uusia yhteistyösopimuksia ja pohtinut uusia vaikuttamiskeinoja. Parasta on se, että kaikki työpaikasta ja taustasta huolimatta haluavat kehittää suomalaista IT-toimialaa ja hallituksessa on hyvä yhteishenki.


Terveiset hallitushakua miettiville?

Rohkeasti hakemusta, TIVIAssa pääsee aidosti vaikuttamaan ja erilaiset taustat täydentävät toisiansa hienosti.
Lue miten hyvä hallitus löydetään ja mitä kaikkea otetaan huomioon hallituksen kokoonpanoa suunniteltaessa: Miten me saamme TIVIAlle parhaan mahdollisen hallituksen?
Jaa tämä kirjoitus
Arkistoi