TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
TIVIAn 70-vuotisjuhlavuoden esite on julkaistu

TIVIA ry on julkaissut 70-vuotisjuhlavuoden kunniaksi esitteen. Esitettämme voi lukea verkossa, minkä lisäksi jaamme paperista esitettä juhlavuoden lähitapahtumissa. Esitteemme sisältää tietoa muun muassa TIVIAn 70-vuotisesta historiasta, koodauksen kehittymisestä, ICT-osaamisesta tulevaisuudessa ja TIVIA-yhteisöstä. Osa esitteen tiedoista on saatavilla myös englanniksi – some of the information in the brochure is also available in English!

Tutustu juhlavuoden esitteeseemme

Esitteemme yhteistyökumppaneina ovat: JS Suomi, Istekki, 2M-IT, Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elo, Locotech, Vakka-Suomen Puhelin, Koulutuskeskus Salpaus, Jyväskylän yliopisto, Startecon ja Esko Systems. Kiitos yhteistyöstä!


Mitä meillä oli ennen kännyköitä, maailmanluokan tietoturvaosaamista ja vihaisia lintuja? Joukko mahdottoman haastajia ja TIVIA, joka on jo 70 vuotta yhdistänyt alan visionäärit ja auttanut tekemään utopiasta arkea. TIVIA viettää juhlavuottaan tiukasti työn merkeissä – yhdistäen, kouluttaen, tutkien, tiedottaen, suuntaa näyttäen ja Suomen digitaalista kilpailukykyä kehittäen. Siis pidä kiinni. Vauhti kun ei ole hiljenemään päin.

2023 on TIVIAn 70-vuotisjuhlavuosi

#TIVIA70

kategoriassa Uutiset
Jaa tämä kirjoitus
Tunnisteet
Arkistoi