TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
TIVIAlle uusi toiminnanjohtaja

Avoimen haun ja valintaprosessin perusteella DI Mika Helenius on valittu TIVIAn uudeksi toiminnanjohtajaksi. Helenius aloittaa elokuun lopussa, nykyisen toiminnanjohtajan Robert Serénin siirtyessä viettämään eläkepäiviään. Heleniuksella on erittäin laaja tausta ja kokemus tietotekniikan ja liiketoiminnan tietojärjestelmien suunnittelun ja kehittämisen alueelta toimittuaan pitkään toimitusjohtajana sekä Ixonos Consultingissa että Mermit Business Applicationissa.

Lehdistötiedote 1.7.2016

Avoimen haun ja valintaprosessin perusteella DI Mika Helenius on valittu TIVIAn uudeksi toiminnanjohtajaksi. Helenius aloittaa elokuun lopussa, allekirjoittaneen siirtyessä viettämään eläkepäiviään.

Heleniuksella on erittäin laaja tausta ja kokemus tietotekniikan ja liiketoiminnan tietojärjestelmien suunnittelun ja kehittämisen alueelta toimittuaan pitkään toimitusjohtajana sekä Ixonos Consultingissa että Mermit Business Applicationissa.

Viime vuosina Helenius on toiminut ohjelmajohtajana uusien osaamisalueiden kehittämisessä sekä Aalto-yliopistossa että EIT Digitalissa.

Toivotan Mikan lämpimästi tervetulleeksi tälle mielenkiintoiselle näköalapaikalle TIVIAn ohjaimissa!

 

Robert Serén
toiminnajohtaja
TIVIA

Lehdistötiedote 1.7.2016

 

kategoriassa Uutiset
Jaa tämä kirjoitus
Tunnisteet
Arkistoi