TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
TIVIA-yhteisön jäsenille alennusta Digital & Cyber Security 2016 -tapahtuman lipuista

Alma Talent Eventsin ja TIVIAn yhteistyö tarjoaa TIVIA-yhteisön jäsenille mahdollisuuden osallistua Digital & Cyber Security 2016 -tapahtumaan etuhintaan. Tivi Digital & Cyber Security 2016 yhdistää kyber-, digi- ja tietoturvallisuuden sekä liiketoiminnan jatkuvuuden ajankohtaisimmat trendit yhdeksi suureksi tapahtumakokonaisuudeksi. Osallistu tapahtumaan 24. marraskuuta ja kuule tulevaisuuden kehityssuunnista kansainvälisiltä ja kotimaisilta huippuguruilta sekä tapaa organisaatioiden turvallisuusbudjeteista päättävät henkilöt.

Alma Talent Eventsin ja TIVIAn yhteistyö tarjoaa TIVIA-yhteisön jäsenille mahdollisuuden osallistua Digital & Cyber Security 2016 -tapahtumaan etuhintaan.

Digitaalinen turvallisuus ei ole pelkkää tekniikkaa, vaan siihen liittyy henkilöstön kaikenlainen toiminta jokapäiväisessä työssä. Miten päivittäiset turvallisuuskäytänteet yhdistetään liiketoimintaan ja riskienhallintaan? Mikä on järkevin tapa ostaa ja organisoida digitaalinen turvallisuus?

Tivi Digital & Cyber Security 2016 yhdistää kyber-, digi- ja tietoturvallisuuden sekä liiketoiminnan jatkuvuuden ajankohtaisimmat trendit yhdeksi suureksi tapahtumakokonaisuudeksi. Osallistu tapahtumaan 24. marraskuuta ja kuule tulevaisuuden kehityssuunnista kansainvälisiltä ja kotimaisilta huippuguruilta sekä tapaa organisaatioiden turvallisuusbudjeteista päättävät henkilöt.

TIVIA-yhteisön jäsenet pääsevät tapahtumaan etuhintaan 600 € (+ alv 24 %), kun tapahtuman normaalihinta on 750 € (+ alv 24 %).

Lue lisää ja hyödynnä etu!

 

kategoriassa Uutiset
Jaa tämä kirjoitus
Tunnisteet
Arkistoi