TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
TIVIA näkyy ja kuuluu Joensuussa 12.–13.5.2017

Järjestämme Joensuussa kaksi tilaisuutta toukokuussa. 12.5. vuorossa on Onko kilpailijallasi jo digiagenda? -seminaari ja 13.5. Kesäntekijäiset-yleisötapahtuma sekä Digitaalisuus ilmiönä -paneelikeskustelu.

Järjestämme Joensuussa kaksi tilaisuutta toukokuussa. 12.5. vuorossa on Onko kilpailijallasi jo digiagenda? -seminaari ja 13.5. Kesäntekijäiset-yleisötapahtuma sekä Digitaalisuus ilmiönä -paneelikeskustelu.

Seminaari 12.5. ”Onko kilpailijallasi jo digiagenda?”

Tähän seminaariin toivotamme tervetulleiksi Kauppakamarin sekä Pohjois-Karjalan tietotekniikkayhdistys POKAT ry:n jäsenet. Tilaisuus pidetään Teatteriravintolassa ja tapahtumaan on pakollinen ennakkoilmoittautuminen. Seminaari pitää sisällään digilounaan eli TIVIAn toiminnanjohtaja Mika Helenius käyttää ensimmäisen puheenvuoron aiheesta ”Tiedosta kohti liiketoimintataitoa ja kasvukykyä”. Toisena esiintyjänä toimii Eira Vatanen, KTM, joka esittelee digikyvykkyyskyselyn tulokset sekä digikyvykkyyskonseptin, joka auttaa yritysjohtoa ottamaan holistisen ja proaktiivisen otteen digiagendan tekemiseen. Toki tapahtumassa esitellään myös Kauppakamarin tulevat tapahtumat ja valmennukset.

Ennakkoilmoittautuminen tästä.

Kesäntekijäiset-yleisötapahtuma sekä ”Digitaalisuus ilmiönä!” -paneeli 13.5.

Kesäntekijäiset on kauppakamarin organisoima, kaikille avoin sekä maksuton ilmainen yleisötapahtuma. Tapahtuma järjestetään Joensuun Taitokorttelissa. Tarjolla on ohjelmaa kaiken ikäisille, vauvasta vaariin.

Paneeli alkaa klo 11 ja aiheena käsitellään digitaalisuutta yleisesti ilmiönä, joka näkyy ja kuuluu ajassamme kaikkialla. Keskusteluun osallistuvat omilla näkökulmillaan Mika Heleniuksen lisäksi tubettaja Sonja Hämäläinen aka Soikku (nuoriso), Arcusys Oy:n toimitusjohtaja Jussi Hurskainen (oppimisen digitalisaatio), Joen Severi ry:n toiminnanjohtaja Tuula Jokiranta (ikäihmiset) sekä RoboBisnes-hankkeen edustaja (palvelurobotiikka).

Lisäksi tapahtumassa ovat mukana SciFest-tapahtuma sekä DigiSote- ja Lumo 2 -hankkeet omilla esittely- ja toimintapisteillään sekä PKKY:n merkonomiopiskelijat, jotka organisoivat teemaan liittyviä työpajoja lapsille. Myös jätehuoltoyhtiö Puhas tulee kertomaan kierrätyksestä.

Lue lisää ohjelmasta: www.kesantekijaiset.fi

Tervetuloa!

TIVIA

 

kategoriassa Uutiset
Jaa tämä kirjoitus
Tunnisteet
Arkistoi