TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
TIVIA mukana TalentIT:ssä ja IT-hekumassa

TIVIA oli mukana tänäkin vuonna opiskelijoiden rekrytapahtumissa TalentIT:ssä Espoossa 2.11. sekä IT-Hekumassa Tampereella 15.11. Molemmissa tapahtumissa saimme kertoa TIVIA-yhteisön tarjoamista verkostoista sekä koulutus- ja seminaaritarjonnasta kiinnostuneille opiskelijoille.

TIVIA oli mukana tänäkin vuonna opiskelijoiden rekrytapahtumissa TalentIT:ssä Espoossa 2.11. sekä IT-Hekumassa Tampereella 15.11. Molemmissa tapahtumissa saimme kertoa TIVIA-yhteisön tarjoamista verkostoista sekä koulutus- ja seminaaritarjonnasta kiinnostuneille opiskelijoille. Mukana olleet rekrytoivat yritykset kävivät kovaa kisaa taitavista devaajista, ja yhteystiedot vaihtoivatkin omistajaa tiuhaan tahtiin ständeillä. Myös TIVIA-yhteisöön saatiin mukaan lisää uusia nuoria jäseniä.

IT-Hekumassa järjestettiin tänä vuonna ensimmäistä kertaa myös afterwork-tilaisuus, jossa verkostoitumisen ja hyvän ruoan lisäksi saatiin kuulla TIVIAn markkinointi- ja koulutuspäällikkö Tiina Riutan puheenvuoro tämän vuoden puhuttavimmista IT-aiheista TIVIAn tutkimusten valossa.

TIVIA kiittää järjestäneitä tahoja mukavista messupäivistä!
TalenIT:ssä oli mukana noin 100 näytteilleasettajaa

Vilinää IT-hekuman ständeillä

 

kategoriassa Uutiset
Jaa tämä kirjoitus
Tunnisteet
Arkistoi