TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
Tivi-lehti haastatteli TIVIAn uutta toiminnanjohtajaa Jussi Nissilää

TIVIAn uusi toiminnanjohtaja Jussi Nissilä aloitti toimessaan keskiviikkona 24.4.2019. Tivi-lehti haastatteli tuoreeltaan uutta toiminnanjohtajaa. Haastattelussa Nissilä puhuu mm. datasta, tekoälystä ja digitaalisesta yleissivistyksestä.

TIVIAn uusi toiminnanjohtaja Jussi Nissilä aloitti toimessaan keskiviikkona 24.4.2019. Tivi-lehti haastatteli tuoreeltaan uutta toiminnanjohtajaa. Haastattelussa Nissilä puhuu mm. datasta, tekoälystä ja digitaalisesta yleissivistyksestä. Alla on lyhyt lainaus haastattelusta, jonka voit lukea kokonaisuudessaan jutun lopusta löytyvän linkin kautta.

"Jussi Nissilä aloittaa Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaisten Tivia ry:n toiminnanjohtajana huhtikuun lopussa. Nissilä seuraa tehtävässä Mika Heleniusta, joka toimi Tiviassa kolmisen vuotta.

Nissilällä on pitkä tausta tietotekniikan alalta. Hän siirtyy Tivialle työ- ja elinkeinoministeriön kehittämispäällikön ja Suomen Tekoälyohjelman pääsihteerin tehtävistä. Nissilän kiinnostus uutta teknologiaa kohtaan on suuri.

'Olen hehkuttanut paljon sitä, miten monet nuoruuden tieteiskirjallisuudessa puhutut asiat alkavat nyt olla todellisuutta.'

Nissilällä on myös historiaa Tiviassa. Hän toimi aikoinaan Tivian liittokokousedustajana ja Vätskyn, Tivia-yhteisöön kuuluvan Varsinais-Suomen tietojenkäsittely-yhdistyksen hallituksessa. Jäsenyhdistysten ja niiden jäsenkunnan tunteminen onkin Nissilälle tärkeää."

Lue haastattelu kokonaisuudessaan Tivi.fi-sivustolta

 

kategoriassa Uutiset
Jaa tämä kirjoitus
Tunnisteet
Arkistoi