TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
Tietoturva ry etsii tietoturvan huippuammattilaista Vuoden tietoturvapäälliköksi!

Suomen suurin tietoturva-alan yhdistys on käynnistänyt ehdokkaiden nimeämisen Vuoden Tietoturvapäällikön valintaa varten. Kilpailun ehdokasasettelu on avoinna 31.3.2016 asti ja voittaja julkistetaan ICTexpo Helsinki 2016 -messuilla torstaina 28.4.2016.

Suomen suurin tietoturva-alan yhdistys on käynnistänyt ehdokkaiden nimeämisen Vuoden Tietoturvapäällikön valintaa varten. Kilpailun ehdokasasettelu on avoinna 31.3.2016 asti ja voittaja julkistetaan ICTexpo Helsinki 2016 -messuilla torstaina 28.4.2016.

Vuoden tietoturvapäälliköksi etsitään henkilöä, joka vuoden 2015 aikana on ennakkoluulottomasti ja esimerkillisesti kehittänyt organisaatiossa tietoturvan tai tietosuojan toimintatapoja sekä edellytyksiä ja/tai omalla toiminnallaan merkittävästi edistänyt tietoturva-ammattilaisten verkostoitumista ja osaamista sekä tiedon jakoa organisaatiorajojen yli.

Tietoturva ry palkitsee Vuoden Tietoturvapäällikön nyt viidettä kertaa peräkkäin. Vuonna 2015 palkinto myönnettiin Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtorin riskienhallintajohtajalle Kimmo Rouskulle.

Vuoden Tietoturvapäällikkö -tunnustuksen tarkoituksena on edistää suomalaista tietoturvaosaamista ja sen arvostusta sekä kannustaa tietoturva-ammattilaisia kehittymään omassa työssään. Tietoturvapäälliköiden työpanos ei yleensä näy varsinkaan organisaatioiden ulkopuolelle ja tietoturvan johtaminen tulee usein näkyviin vain mikäli tietoturvasta huolehtiminen on organisaatiossa laiminlyöty. Tietoturva ry haluaa vuosittain jaettavalla palkinnolla samalla korjata tätä epäkohtaa.

Lisätiedot ehdokasasettelusta, arviointikriteereistä ja palkinnoista on julkaistu yhdistyksen sivuilla osoitteessa www.tietoturva.fi/ciso

Lisätietoja antavat myös:
Hallituksen puheenjohtaja Antti Pirinen, antti.pirinen@tietoturva.fi, puh. 050 528 3894
Hallituksen varapuheenjohtaja Juha Lappi, juha.lappi@tietoturva.fi, puh. 044 528 0892

Tietoturva ry (Informationssäkerhet r.f., Finnish Information Security Association) on tietoturvallisuutta ja tietoturvatietoutta edistävä tietoturva-ammattilaisten ja ammattiyhteisöjen yhdistys. Tietoturva ry tukee jäsentensä ammattitaidon kehittämistä ja edistää hyvien tietoturvatapojen noudattamista tietoturvallisuuden kaikilla osa-alueilla.
Yhdistys on noin 800 henkilöjäsenensä ja 36 yritys- ja yhteisöjäsenensä myötä Suomen suurin tietoturva-alan organisaatio. Tietoturva ry on TIVIAn valtakunnallinen jäsenyhdistys ja kuluva vuosi on yhdistyksen 19. toimintavuosi.
Tietoturva ry:n verkkosivut: www.tietoturva.fi
Tietoturva ry twitterissä: twitter.com/tietoturva_ry

 

kategoriassa Uutiset
Jaa tämä kirjoitus
Tunnisteet
Arkistoi