TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
Tietoturva ry etsii tietoturvan huippuammattilaista Vuoden tietoturvapäälliköksi!

Palkinnon tarkoituksena on kannustaa tietoturva-ammattilaisia kehittymään omassa työssään sekä edistää suomalaista tietoturvaosaamista ja sen arvostusta.

Palkittavan henkilön tulee toimia Suomessa tietoturvapäällikön, tietoturvavastaavan tai tietoturvajohtajan tehtävässä. Henkilön titteli ei ole rajoittava tekijä, vaan myös esimerkiksi turvallisuuspäällikkö, -vastaava ja -johtaja voidaan myös valita Vuoden Tietoturvapäälliköksi. Mikäli henkilö on konsultti, niin tällöin hakemuksessa tulee pystyä osoittamaan henkilön toimivan vaaditussa tehtävässä.

Palkinnon tarkoituksena on kannustaa tietoturva-ammattilaisia kehittymään omassa työssään sekä edistää suomalaista tietoturvaosaamista ja sen arvostusta.

Tietoturvapäällikön valintakriteerit

Palkinnon saajaa valittaessa valinta perustuu yhteen tai useampaan seuraavista valintakriteereistä: Vuoden tietoturvapäälliköksi etsitään henkilöä, joka on omalla toimialallaan ennakkoluulottomasti ja esimerkillisesti kehittänyt tietoturvan toimintatapoja sekä edellytyksiä vuoden 2014 aikana tai omalla toiminnallaan merkittävästi edistänyt tietoturva-ammattilaisten verkostoitumista ja puolueettoman tiedon jakoa organisaatiorajojen yli.

Vuoden tietoturvapäällikkö - Palkinnot

Palkinnoksi Vuoden Tietoturvapäällikölle Tietoturva ry myöntää kunniamaininnan ja tietoturvakurssin yhteistyössä Arrow ECS:n kanssa. Tämän lisäksi palkittu saa yhden vuoden mittaisen Tietoturva ry:n jäsenyyden, joka oikeuttaa osallistumaan yhdistyksen järjestämiin tilaisuuksiin ja muihin jäsenetuihin.

Ehdokasasettelu

Kilpailuun on avoin ehdokasasettelu 2.2.–30.3.2015 välisenä aikana. Ehdotukset palkittavasta henkilöstä perusteluineen pyydetään lähettämään sähköpostitse osoitteeseen ciso@tietoturva.fi

Tietoturva ry:n hallitus valitsee Vuoden Tietoturvapäällikön ehdokkaiden joukosta mainittujen palkintokriteerien perusteella. Tietoturva ry:n hallituksen jäsentä ei voi valita Vuoden tietoturvapäälliköksi. Voittaja julkistetaan ICTexpo Helsinki 2015 -messuilla keskiviikkona 22.4.2015.

Lisätiedot
www.tietoturva.fi/ciso
 

kategoriassa Uutiset
Jaa tämä kirjoitus
Tunnisteet
Arkistoi