TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
Tietosuoja-asetukseen ja sen mukanaan tuomiin muutoksiin liittyvät uudet koulutusvaihtoehdot

Koska tarve käsitellä tietosuojaan liittyviä kysymyksiä ja vastauksia on akuutti ja voimistuva, olemme järjestämässä kaksi uutta koulutusta syksylle suositun Tietosuoja-asetukseen valmistautuminen -koulutuksen rinnalle. Uudet koulutukset ovat: Tietosuoja-asetuskoulutus PK-yrittäjille ja Tietosuoja-asetuskoulutus tietosuojavastaavalle.

TIVIA järjestää laadukkaiden yksilökoulutusten lisäksi organisaatiokohtaisia koulutustoteutuksia, joissa koulutuksen sisältö räätälöidään tilaajan tarpeisiin. TIVIA-yhteisön henkilö- ja yritysjäsenet saavat koulutukset aina edullisemmin.

Tietosuoja-asetukseen valmistautuminen

Tietosuoja ja tietoturva ovat merkittäviä tekijöitä yritysten ja yhteisöjen toiminnassa. Tietosuojan ja tietoturvan hyvä hallinta tuo mukanaan myös merkittäviä kilpailuetuja. Uutta tietosuoja-asetusta sovelletaan 25.5.2018 lähtien.

Koulutus tarjoaa tietoa palveluiden ja tietojärjestelmien kehittämisen näkökulmasta EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen uudistamiin tietosuojahaasteisiin. Saat välineitä tietosuoja-asetukseen valmistautumiseen ja tietosuojavelvoitteiden toteuttamiseen liiketoiminnassa. Opit johdon vastuun ja velvoitteet tietosuojakysymyksissä, tärkeimpien tietosuojavelvoitteiden toteuttamisen keinot ja kuinka henkilötietojen käsittelystä sovitaan monimutkaisissa palvelu- ja järjestelmähankinnoissa. Saat informaatiota tietosuojan huomioimiseen järjestelmäkehitys- ja systeemityössä. Opit miten oletusarvoinen ja sisäänrakennettu tietosuoja (Privacy by Design by Default) toteutetaan ja miten toiminnan tietosuoja-asetuksenmukaisuus voidaan osoittaa (Accountability).

Kouluttajamme saama palaute

Uusi kouluttajamme Jan Lindberg toimii osakkaana transaktioihin erikoistuneessa Asianajotoimisto Trust Oy:ssä ja on yksi Suomen johtavista neuvonantajista yrityskauppa-, IT- ja muissa teknologiaoikeuteen liittyvissä asioissa. Hän piti ensimmäisen kokopäivän koulutuksen aiheesta, josta keräsimme palautetta.

Koulutuksen paras anti sekä kokemukset itse koulutuksesta:

  • Asiantunteva kouluttaja
  • Yleiskuvan saaminen, kouluttaja esiintyi hyvin ja osasi asiansa
  • Kokonaiskuva tiivistetysti aiheesta sekä sai vastauksia itselle oleellisiin kysymyksiin
  • Koulutuksen kesto sopiva
  • Vuorovaikutteisuus: positiivinen
  • Hyödyllinen

Seuraava päivän koulutus on 12.9. Varaa oma paikkasi tästä!

Uudet tietosuoja-aiheeseen liittyvät koulutukset

Koska tarve käsitellä tietosuojaan liittyviä kysymyksiä ja vastauksia on akuutti ja voimistuva, olemme järjestämässä kaksi uutta koulutusta syksylle:

Tietosuoja-asetuskoulutus PK-yrittäjille 21.9. kello 9.00–12.00 | Ilmoittaudu tästä!

Tietosuoja-asetuskoulutus tietosuojavastaavalle (tuleva tai jo virassa oleva) 28.9. kello 9.00–12.00 | Ilmoittaudu tästä!

Koulutukset järjestetään Espoossa. Tarkempi agenda ja paikka kerrotaan myöhemmin nettisivuillamme. Kouluttajana toimii Jan Lindberg. Molempien aamupäiväkoulutusten hinta on jäsenillemme 250 € + alv, ei-jäsenillemme 395 € + alv.

Teemme myös räätälöityjä koulutuksia. Kysy tarjous: nina.from(at)tivia.fi.

HUOM! Koulutukset ovat avoinna kaikille, mutta jäsenillemme sekä jäsenyrityksillemme AINA edullisempia.

Jos et vielä ole TIVIA-yhteisön jäsen, liity nyt ja osallistu koulutukseen jäsenetuhintaan (henkilöjäsenmaksut 20–108 € / 12 kk jäsenlajista riippuen)! Tutustu myös yritysjäsenyyteen.

Tervetuloa kehittämään omaa ja yrityksesi osaamista kanssamme!

Nina From
markkinointi- ja koulutuspäällikkö
TIVIA

 

kategoriassa Uutiset
Jaa tämä kirjoitus
Tunnisteet
Arkistoi