TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
Testauskirja lapsille ja aikuisille joululahjaksi
Lapset ovat koodauksen ja testauksen tulevaisuus. Ohjelmistojen testaus on yhä useammalle tarpeellinen taito, jota tarvitaan lisääntyvän koodauksen rinnalla. Kari Kakkonen on kirjoittanut kirjan ”Dragons Out – Kirja lohikäärmeistä, ritareista ja ohjelmistotestauksesta”, joka on suunnattu 10–99-vuotiaille. Se ilmestyy 1.12.2020. Kirjaprojektia voi seurata osoitteessa www.dragonsout.com. Dragons Out -kirja toimii erinomaisena joululahjana sidosryhmillenne. Samoin se kannattaa ostaa sekä itselle että omille lapsille luettavaksi! Ennen 20.10.2020 tehtyjen tilausten osalta jokaista kolmea ostettua kirjaa kohti kirjailija lahjoittaa ja toimittaa lisäksi yhden kirjan kouluihin oppilaiden luettavaksi. Kirjan hinta on 40 €, sisältäen arvonlisäveron ja postimaksun. Tee tilauksesi 9.12.2020 mennessä, jotta kirja ehtii perille jouluksi. Tilaukset osoitteesta https://www.dragonsout.com/p/preorder-dragons-out-book.html

Kirjan esittely

Opi ohjelmistotestausta hauskalla tavalla, lukemalla tarinoita lohikäärmeistä ja ritareista. Kirja on hyvää luettavaa lapsille itsenäisesti tai aikuisen kanssa, tai lisälukemiseksi kouluissa. Kirja myös sopii erinomaisesti kenelle vain, joka haluaa tietää, mitä ohjelmistotestaus on. Kirja kertoo kahden lapsen, Lauran ja Teron, seikkailuista, joissa törmätään kyliä ja linnoja häiritseviin lohikäärmeisiin. Lapset oppivat erilaisista lohikäärmeistä ja niiden kukistamisesta ritarien avulla. Lapsista kehittyy poikkeuksellisen taitavia lohikäärmeasiantuntijoita. Tarinat avataan tietotekniikan ja ohjelmistotestauksen termeiksi ja ajatuksiksi. Esimerkiksi lohikäärme edustaa vikaa ohjelmistossa, ritarit edustavat testaajia ja kehittäjiä. Lukemalla vertauksia on helppoa ymmärtää ja oppia. Tässä kirjassa Kari Kakkonen yhdistää intohimonsa fantasiaan ja ohjelmistotestaukseen uudella ja kiehtovalla tavalla, luoden nautinnollisen elämyksen lukijoilleen.

Kirjailijan esittely

Kari KakkonenKari Kakkosella on yli 20 vuoden kokemus ohjelmistotestauksesta. Hänen yrityksensä Dragons Out Oy edistää ohjelmistotestauksen tuomista lasten tietoisuuteen. Hän työskentelee Knowitilla kouluttajana ja konsulttina liittyen ohjelmistotestaukseen, ketteryyteen, DevOpsiin ja tekoälyyn. Kari on ISTQB:n, maailman suurimman ohjelmistotestausyhdistyksen, sihteeri. Hän on yksi Agile Testing Foundations -kirjan kirjoittajista ja aktiivinen puhuja konferensseissa. Kari nauttii laulamisesta, lumilautailusta, melomisesta, lukemisesta ja aviomiehenä ja isänä olosta.
kategoriassa Uutiset
Jaa tämä kirjoitus
Tunnisteet
Arkistoi