TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
Tervetuloa Cyber Security Nordic 2019 -tapahtumaan!
Cyber Security Nordic -konferenssi keskittyy kyberturvallisuusammattilaisten ongelmanratkaisustrategioihin ja -taitoihin. TIVIA-yhteisön henkilöjäsenille on tarjolla lippuja etuhintaan. Tapahtuma on suunnattu tietoturva-asiantuntijoille, johtaville päättäjille ja valtion virkamiehille.

2.–3.10.2019 Messukeskus, Helsinki https://cybersecuritynordic.messukeskus.com

Haluamme kutsua sinut mukaan vuoden merkittävimpään kyberturvallisuustapahtumaan Pohjois-Euroopassa.

Cyber Security Nordic -konferenssi keskittyy kyberturvallisuusammattilaisten ongelmanratkaisustrategioihin ja -taitoihin. Tapahtuma on jaettu näyttely-, konferenssi- ja tapaamisalueisiin. Tapahtuma on suunnattu tietoturva-asiantuntijoille, johtaville päättäjille ja valtion virkamiehille. TIVIA-yhteisön henkilöjäsenille on tarjolla lippuja etuhintaan! Uutisen lopusta löytyy ohjeistus jäsenalennuksen hyödyntämiseen. Tapahtuman järjestäjä on Messukeskus Helsinki, joka järjestää tapahtuman Finnish Information Security Cluster FISCin kanssa yhteistyössä. Tapahtuman strategiset yhteistyökumppanit ovat Accenture Security, F-Secure, Microsoft, PwC ja TrendMicro. Cyber Security Nordic järjestetään tänä vuonna kolmatta kertaa Messukeskuksessa, Helsingissä, 2.–3. lokakuuta 2019.

Aiheet

Katso ohjelma ja tutustu kyberturvallisuuden kansainväliseen esiintyjäkaartiin. Tapahtuman teemoja ovat:
  • Politics of Cyber Security
  • Reality of Cyber Security
  • Future of Cyber Security
  • Economics of Cyber Security

Ketkä osallistuvat?

Toimitusjohtajat, yrityspäättäjät, turvallisuus- ja riskienhallinta-asiantuntijat, it-ammattilaiset ja valtion virkamiehet.

Liput

  • Jäsenhinta 450 € + alv 24 %
  • Early bird -lippu 495 € + alv 24 %
  • Normaalilippu 695 € + alv 24 %
TIVIA-yhteisön henkilöjäsenet saavat ostettua lipun tapahtumaan etuhintaan 450 € + alv 24 %. Saadaksesi alennukseen oikeuttavan koodin sinun täytyy olla kirjautuneena TIVIAn sivuille jäsentunnuksellasi ja klikata tästä. Lisätietoja tapahtumasta: https://cybersecuritynordic.messukeskus.com  
kategoriassa Uutiset
Jaa tämä kirjoitus
Tunnisteet
Arkistoi