TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
Teknologia-messut siirtyy toukokuuhun 2022

Messukeskukseen marraskuulle valmisteltu Teknologia-messukokonaisuus siirtyy ensi keväälle 3.–5.5.2022.

Suuren, kansainvälisen messukokonaisuuden valmistelu vaatii paljon ennakkosuunnittelua järjestäjiltä, näytteilleasettajilta ja ohjelmakumppaneilta. Vaikka tiukat tapahtumarajoitukset ovat Suomessa poistumassa, monissa organisaatioissa koetaan yhä epävarmuutta messuille osallistumisesta.

– Olemme käyneet keskusteluja asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa syksyn aikana. Teknologia-messukokonaisuus on ammattitapahtuma, jonne tullaan työroolissa. Rajoitusten poistumisesta huolimatta monissa yrityksissä on vielä voimassa esimerkiksi matkustusrajoituksia ja etätyösuosituksia, jotka purkautuvat vasta viiveellä tämän syksyn aikana, sanoo Messukeskuksen liiketoimintapäällikkö Marcus Bergström.

Messuosallistuminen on yrityksille suuri markkinointi-investointi. Messukeskus haluaa toimia vastuullisesti järjestämällä tapahtuman silloin, kun voimme parhaalla mahdollisella tavalla turvata yritysten messupanostusten tuloksellisuuden.


TIVIA on mukana yhteistyökumppanina Teknologia-messuilla. TIVIA ja jäsenyhdistyksistä TIVIA Uusimaa, ICT Leaders Finland, Tietoturva ja Sytyke vastaavat messujen ICT-lavana toimivan TIVIA Stagen ohjelmasta. Teknologia-messukokonaisuus koostuu useista eri osa-alueista, joita ovat mm. automaatio, elektroniikka, energia, AI ja robotiikka, ICT ja 3D-tulostaminen. Tapahtuman teemana on ”Kestävän huomisen ratkaisut”.
  https://teknologia.messukeskus.com
kategoriassa Uutiset
Jaa tämä kirjoitus
Tunnisteet
Arkistoi