TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
Teknologia 22 startup -kilpailu hakee lupaavimpia ja potentiaalisimpia teknologia-alan kasvuyrityksiä
Kuvassa Skillgrowerin perustaja Pasi Savola. Skillgrower voitti vuoden 2019 startup-kilpailun. Kuva: Messukeskus

Teknologia 22 startup -kilpailu hakee lupaavimpia ja potentiaalisimpia teknologia-alan kasvuyrityksiä. Palkinnon voi saada merkittävästä, luovasta ja kekseliäästä teknologia-alan ratkaisusta, joka voi olla esimerkiksi uusi kaupallinen tuote, menetelmä tai sovellus.

Palkinnon tarkoituksena on nostaa esille uusia ja merkittäviä ratkaisuja teknologian alalla. Suomen Messusäätiö rahoittaa kilpailua 20 000 euron summalla. Kilpailu järjestetään yhteistyössä Fibanin (Finnish Business Angels Network) kanssa, joka on Euroopan suurimpia bisnesenkeliverkostoja.

Ilmoittaudu mukaan kisaan 1.4.2022 mennessä: teknologia22.fi/startup

Teknologia 22 startup Competition is looking for the most promising and potential growth companies in the technology sector. The award can be given to a significant, creative and inventive solution in the field of technology, which can be, for example, a new commercial product, method or application. The prize is 20,000 euros.

Register for the competition by 4 April 2022: teknologia22.fi/startup


Teknologia 22 on Pohjois-Euroopan johtava teknologian ja teollisuuden messutapahtuma. Teknologia-messukokonaisuus koostuu useista eri osa-alueista, joita ovat mm. automaatio, elektroniikka, energia, AI ja robotiikka, ICT ja 3D-tulostaminen.

TIVIA on mukana yhteistyökumppanina Teknologia 22 -tapahtumassa. TIVIA ja jäsenyhdistyksistä TIVIA Uusimaa, ICT Leaders Finland, Tietoturva ja Sytyke vastaavat messujen ICT-lavana toimivan TIVIA Stagen ohjelmasta.

Tapahtumaan on maksuton sisäänpääsy.

Lue lisää ja rekisteröidy kävijäksi: teknologia22.fi

kategoriassa Uutiset
Jaa tämä kirjoitus
Tunnisteet
Arkistoi