TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
TalentIT-messut 2017

TalentIT-messut ovat Suomen suurin ICT-alan rekrytointitapahtuma, jonne saapuu vuosittain sankoin joukoin tekniikan alan opiskelijoita ja alumneja sekä alasta kiinnostuneita. Tapahtuma kokoaa  Espoon Otahalliin yli 100 näytteilleasettajaa niin kansainvälisistä suuryrityksistä kuin lupaavista startup-yhtiöistä.

To 2.11. klo 11–17, Otahalli, Espoo

TalentIT-messut ovat Suomen suurin ICT-alan rekrytointitapahtuma, jonne saapuu vuosittain sankoin joukoin tekniikan alan opiskelijoita ja alumneja sekä alasta kiinnostuneita. Tapahtuma kokoaa  Espoon Otahalliin yli 100 näytteilleasettajaa niin kansainvälisistä suuryrityksistä kuin lupaavista startup-yhtiöistä. Aalto in the Game -tapahtuma-alue yhdessä koodauskilpailun kanssa takaa monipuolisen katsauksen Aalto-yliopiston pelialan huikeaan osaamiseen.

TIVIA oli mukana viime vuoden TalentIT-tapahtumassa näytteilleasettajana. Viime vuoden tapahtuma oli kokonaisuuten onnistunut, joten olemme myös tänäkin vuonna mukana yhteistyökumppanina ja näytteilleasettajana. Myös TIVIAn jäsenyhdistys Sytyke on mukana tapahtumassa näytteilleasettajana. Odotamme innolla, että pääsemme tapaamaan IT-alan opiskelijoita sekä alumneja ja kertomaan TIVIAn tarjoamista mahdollisuuksista. Lue juttumme viime vuoden tapahtumasta.

Messuvieraille vapaa pääsy! Näytteilleasettajille vielä tarjolla omia osastoja. Tutustu tapahtumaan osoitteessa aalto.fi/talentit! Tapahtuman järjestää: Aalto-yliopisto.

 

 

kategoriassa Uutiset
Jaa tämä kirjoitus
Tunnisteet
Arkistoi