TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
Puhujahaku FiSTB Testing Assemblyyn on käynnistynyt

Finnish Software Testing Board FiSTB järjestää vuosittaisen FiSTB Testing Assemblyn keskiviikkona 20.9.2017 klo 9–17 Helsingissä, hotelli Presidentissä. Tämä nyt jo 300 hengen testaustapahtuma on suunnattu TestausOSYn jäsenille, sertifioiduille testaajille sekä muillekin testauksesta ja laadunvarmistuksesta kiinnostuneille.

Finnish Software Testing Board FiSTB järjestää vuosittaisen FiSTB Testing Assemblyn keskiviikkona 20.9.2017 klo 9–17 Helsingissä, hotelli Presidentissä. Tämä nyt jo 300 hengen testaustapahtuma on suunnattu TestausOSYn jäsenille, sertifioiduille testaajille sekä muillekin testauksesta ja laadunvarmistuksesta kiinnostuneille. Lisäksi edelliselle päivälle tiistai 19.9.2017 meillä on työpajapäivä, jossa puhujana on Alan Richardson.

Hae siis puhumaan! Tapahtumamme teema on Testauksen tulevaisuus Suomessa, jonka alla voit puhua useista asioista. Katso lisää ja jätä hakemuksesi http://testingassembly.fistb.fi/call-for-speakers 10.4.2017 mennessä.

Voit myös jo ilmoittautua Alan Richardsonin REST API -testaus-tutoriaaliin http://testingassembly.fistb.fi/tutorial. Seminaari-ilmoittautuminen aukeaa ohjelman julkistuksen jälkeen toukokuussa.


Kuva: FiSTB, Kari Kakkonen

 

kategoriassa Uutiset
Jaa tämä kirjoitus
Tunnisteet
Arkistoi