TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
Mentoroinnin uudet tuulet TIVIAssa

Minnariikka Rajala (Delficon Oy) ei jatka enää mentorointiohjelman vetämistä. Olemme kiitollisia Minnariikka Rajalalle siitä, että hän on alusta lähtien ollut mukana kehittämässä yhteisömme kanssa ohjelmaa. Minnariikka Rajala jättää jälkeensä erittäin vahvan pohjan, jossa on tilaa myös uudistaa prosessia. Täten annamme mahdollisuuden tuoda uutta merkityksellisyyttä mentorointiohjelmaamme Minna-Kaarina Forssénin osallistuessa prosessiimme vetäjän roolissa. Tekniikan tohtori Minna-Kaarina Forssén perusti yrityksen nimeltä Balade Oy vuonna 2015. Hänellä on yli 25 vuoden monipuolinen kokemus johtamisen ja organisaation kehittämisestä sekä mentoroinnista.

TIVIA-yhteisön jäsenille on ollut tarjolla laadukasta mentorointivalmennusta vuodesta 2013 lähtien. Haku mentoriksi tai aktoriksi on auki 24/7. Seuraava ryhmä aloittaa 22.11. ja prosessin pituus on noin vuosi.

Tutustu ohjelmaamme tästä: http://www.tivia.fi/mentorointi

Minnariikka Rajala (Delficon Oy) ei jatka enää mentorointiohjelman vetämistä. Olemme kiitollisia Minnariikka Rajalalle siitä, että hän on alusta lähtien ollut mukana kehittämässä yhteisömme kanssa ohjelmaa, josta palaute on erittäin positiivista. Tässä muutamia vastauksia kysymykseen ”Mikä mentorointiprosessissa oli parasta?”:

  • luottamuksellisuus
  • hiljaisen tiedon löytäminen ja jakaminen
  • objektiivisuuden säilyttäminen
  • toisen arvojen ymmärtäminen
  • realistiset tavoitteet
  • verkostoituminen
  • monipuolinen asioiden läpikäynti
  • itseluottamusta ja itsetuntemusta lisää
  • rotaatio, rohkeus kokeilla uutta, kyvykkyys ymmärtää miten muutosta pitäisi tehdä
  • molemminpuolinen osaamisen kehittäminen, tietojen ja menetelmien jakaminen (kokemukset)

Minnariikka Rajala jättää jälkeensä erittäin vahvan pohjan, jossa on tilaa myös uudistaa prosessia. Täten annamme mahdollisuuden tuoda uutta merkityksellisyyttä mentorointiohjelmaamme Minna-Kaarina Forssénin osallistuessa prosessiimme vetäjän roolissa. Tekniikan tohtori Minna-Kaarina Forssén perusti yrityksen nimeltä Balade Oy vuonna 2015. Hänellä on yli 25 vuoden monipuolinen kokemus johtamisen ja organisaation kehittämisestä sekä mentoroinnista.

Nyt on aika hakea

Jos olet kiinnostunut osaamisen kehittämisestä, olet muutoksen kynnyksellä tai haluat saada uusia ajatuksia johonkin pohtimaasi tilanteeseen tai asiaan, lähde mukaan matkalle. Matka, joka voi johtaa johonkin uuteen tai vahvistaa nykyistä. Meillä on jatkuva haku päällä aktoriksi tai mentoriksi!

Tutustu ohjelmaamme, pyydä lisää tietoa tarvittaessa ja täytä hakemus: http://www.tivia.fi/mentorointi.

Seuraavan ryhmän haku loppuu 15.9. ja pääsemme aloittamaan uuden ryhmän kanssa 22.11.2016.

 

Tervetuloa mukaan!

TIVIA ry

 

kategoriassa Uutiset
Jaa tämä kirjoitus
Tunnisteet
Arkistoi