TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
Koodiaapinen on valittu finaaliin Open Finland Challengessa

Suomen suurin avoimen tiedon kilpailu on Open Finland Challenge (aiemmin nimellä Apps4Finland) on julkistanut tämän vuoden finalistit. Koodiaapinen ja sen kaksi linjaa Scratch ja Racket pääsivät mukaan finalistien joukkoon sarjassa Education and Science (Oppiminen ja tiede).

Suomen suurin avoimen tiedon kilpailu on Open Finland Challenge (aiemmin nimellä Apps4Finland) on julkistanut tämän vuoden finalistit.

Koodiaapinen ja sen kaksi linjaa Scratch ja Racket pääsivät mukaan finalistien joukkoon sarjassa Education and Science (Oppiminen ja tiede). Scratch-linja osallistuu kilpailuun Scratch-klubi-nimellä ja Racket-linja Koodausta kouluun -nimellä. Koodiaapinen ja sen linjat kilpailevat niin toisiaan vastaan kuin kuutta muuta finalistiakin.  Yhdeksästä Oppiminen ja tiede -sarjan finalistista palkitaan kolme.

http://koodiaapinen.fi/2015/11/25/koodiaapinen-finaaliin-suomen-avoimen-tiedon-kilpailussa

Open Finland Challenge -gaala on 3.12. Helsingissä. Tilaisuus on maksuton, mutta edellyttää ilmoittautumista. Open Finland Challenge järjestetään tänä vuonna seitsemättä kertaa. OFC on pohjoismaiden suurin digitaalisen avoimuuden innovaatiokilpailu. 

 

kategoriassa Uutiset
Jaa tämä kirjoitus
Tunnisteet
Arkistoi