TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
Koodiaapinen-kurssilla on jo yli 2 300 osallistujaa – alustavia tilastoja julkaistu

Lokakuun alussa uutisoimme, että Koodiaapinen-kurssille on ilmoittautunut yli 1 000 osallistujaa. Tuo oli vasta alkusoittoa, koska tämän hetkinen osallistujamäärä on jo yli 2 300. Koodiaapisen pääkoordinaattori Tarmo Toikkanen onkin jo koonnut osallistujista tilastoja katseltavaksi.

Lokakuun alussa uutisoimme, että Koodiaapinen-kurssille on ilmoittautunut yli 1 000 osallistujaa. Tuo oli vasta alkusoittoa, koska tämän hetkinen osallistujamäärä on jo yli 2 300. Osallistujamäärä kertoo siitä, että Koodiaapinen-kurssille on ollut selkeästi tilausta.

Koodiaapisen pääkoordinaattori Tarmo Toikkanen on koonnut osallistujista tilastoja. Osallistujia pyydettiin vastaamaan taustakyselyyn ensimmäisen jakson aikana. Vastauksia on tullut 430, siis 22 % osallistujista. Vastaajista 84 % on opettajia, 4 % on opettajaksi opiskelevia. Pieni osa on työttömiä opettajia ja mukana on sitten kaikenlaisia muita aiheesta kiinnostuneita henkilöitä. 83 % on naisia. Alle 25-vuotiaita on vähän, muita ikäryhmiä tasaisesti. 60 % ei ole vielä tehnyt ohjelmoinnilla mitään opetuksessaan. 22 % on kokeillut jotain valmiita koodausjuttuja (kuten code.org), 13 % on jo jonkin verran ohjelmointia opetukseensa ehtinyt ottaa.

Lue lisää tilastoista Koodiaapisen sivuilta: http://koodiaapinen.fi/2015/10/17/ketka-osallistuvat-koodiaapinen-moociin-alustavia-tilastoja

Huom! Mukaan ehdit ilmoittautua vielä 23.10. mennessä. http://koodiaapinen.fi/mooc

 

 

kategoriassa Uutiset
Jaa tämä kirjoitus
Tunnisteet
Arkistoi