TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
Kevään Koodiaapinen-MOOC käynnistyi

Jo yli 2 000 opettajaa on ilmoittautunut Koodiaapisen kevään toteutukseen. Syksyn kurssi sai osallistujilta arvosanan 9,1 asteikolla 1–10. Uusittu, maksuton kurssi on entistä parempi ja tarjoaa neljä eri linjaa eri luokkatasojen opettajille valittavaksi. Ensimmäisten jaksojen tehtävien palautuspäivä on 13.3. eli mukaan ehtii ilmoittautua vielä noin viikona ajan.

Jo yli 2 000 opettajaa on ilmoittautunut Koodiaapisen kevään toteutukseen. Viime syksynä ensimmäistä kertaa järjestetty kurssi oli huippusuosittu ja osallistujia oli mukavasti ympäri maata. Syksyn kurssi sai myös osallistujilta kiitettävän arvosanan 9,1 asteikolla 1–10. Uusittu, maksuton kurssi on entistä parempi ja tarjoaa neljä eri linjaa eri luokkatasojen opettajille valittavaksi. Ensimmäisten jaksojen tehtävien palautuspäivä on 13.3. eli mukaan ehtii ilmoittautua vielä noin viikon ajan.

Kevään MOOCiin osallistumiseen tarvitset vain Google-tunnuksen, jonka voit maksutta tehdä jos sinulla ei sellaista vielä ole.

Lue lisää eri linjoista ja ilmoittaudu mukaan Koodiaapisen sivuilla.

Koodiaapinen-kurssi on järjestetty pääosin asiasta kiinnostuneiden yksilöiden talkootyönä. Taustatukea on antanut IT-kouluttajat ry, joka on TIVIAn jäsenyhdistys.

 

kategoriassa Uutiset
Jaa tämä kirjoitus
Tunnisteet
Arkistoi