TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
Kerro tarinasi ICT Lady

ICT-ala on Suomessa palkkaukseltaan tasa-arvoinen. ”Naisen euro” on ICT-alalla 97 senttiä, mutta tästä huolimatta alalla työskentelee vain vähän naisia. Keräämmekin nyt naisten uratarinoita ICT-alalta, että nuoret, vielä uraansa suunnittelevat naiset ottaisivat huomioon myös ICT-alan tehdessään valintoja opiskelupaikan ja työpaikan suhteen.

ICT-ala on Suomessa palkkaukseltaan tasa-arvoinen. ”Naisen euro” on ICT-alalla 97 senttiä (lähde: TIVIAn IT-ura-tutkimus 2014), mutta tästä huolimatta alalla työskentelee vain vähän naisia. Keräämmekin nyt naisten uratarinoita ICT-alalta, että nuoret, vielä uraansa suunnittelevat naiset ottaisivat huomioon myös ICT-alan tehdessään valintoja opiskelupaikan ja työpaikan suhteen. Kerro siis oma tarinasi (max 1 500 merkkiä) sähköpostitse meille (tivia@tivia.fi) 7.5. mennessä vastaamalla seuraaviin kysymyksiin:

1.       Nimi, kuva ja yritys (jos haluat kertoa tarinasi anonyymisti, sekin käy)

2.       Nykyinen työpaikkasi/nimikkeesi?

3.       Miten pitkään olet ollut ICT-alalla?

4.       Miten päädyit töihin ICT-alalle? Opiskelitko alaa?

5.       Miksi ICT-alalla on mielestäsi hyvä työskennellä?

Välitä tietoa eteenpäin myös muille ICT-alalla työskenteleville naiskollegoillesi!

Uratarinat kootaan nähtäväksi TIVIAn nettisivuille www.tivia.fi sekä niitä esitellään Crwdpuisto-tapahtumassa 8.–9.5. Haaga-Heliassa. Tarkoituksena on koota tarinoista myös painettu lehtinen koulukäyttöä varten. Osallistu kertomalla oma tarinasi! Näytetään yhdessä miltä suomalaisten ICT-leidien verkosto näyttää!

Uratarinan lähettämällä osallistut myös ICT ladies -verkoston seminaariristeilyn arvontaan!

 

kategoriassa Uutiset
Jaa tämä kirjoitus
Tunnisteet
Arkistoi